Анелия се фука като "Гъзарка" (СНИМКИ+ВИДЕО)

Фолк певицата демонстрира атрактивна визия в клипа към новата си песен

През ключалката
15:10 - 20 Октомври 2019
8714
Анелия се фука като "Гъзарка" (СНИМКИ+ВИДЕО)

Фолк певицата Анелия представи част от фотосесията си, реализирана по време на снимките на видеоклипа към новата й песен „Гъзарка“. За атрактивните фотоси сексапилната изпълнителка позира пред обектива на Теди Грозданов.


Както Lupa.bg първо писа в клипа към песента Анелия се превъплащава в ролята на секси медицинска сестра на фронта по време на Първата световна война. Видеото е впечатляващо и пресъздава три различни епохи, а посланието е, че душата и любовта се познават от минали животи.


В началото лентата ни пренася в Римската империя, като изпълнителката отлично се превъплъщава в своята роля. Актьорските задачи към нея не спират до тук. 1914 година е следващата спирка, а героинята на певицата вече е медицинска сестра на фронта по време на Първата световна война.


Последното превъплъщение на звездата на телевизия “Планета” е като агент от специалните части, като действието се развива през 2020 година и тя е въвлечена в банков обир.


Любопитното е, че в новото си парче фолк дивата пее за себе си в трето лице: "Голяма си гъзарка, цяла хилядарка, Анелия, Анелия, голяма си гъзарка, лепиш ги като марка, Анелия, Анелия", реди в рими изпълнителката.