Анелия се радва на приказния си дом

През ключалката
11:55 - 14 Април 2020
4328
Анелия се радва на приказния си дом

Анелия спазва карантината и се радва на приказния си дом. Певицата е категорична, че домът е много важен за нея, затова признава, че основните инвестиции, които прави, са свързани с него.

Тя призова и последователите си в социалната мрежа стриктно да спазват мерките за социална дистанция и разпространението на заразата.

“Животът винаги ще продължи, купоните винаги ще съществуват, а излизанията винаги ще са част от живота ни, но сега е моментът всички да сме изключително отговорни и осъзнати, затова ви призовавам – “Стойте си вкъщи“ – написа фолк звездата.

Певицата не крие, че срещите с публиката й липсват, но е категорична, че точно сега трябва да се дава личен пример и всеки да покаже своята отговорност. Изпълнителката на „Пайнер“ се наслаждава на слънчевите лъчи и пролетта от своя дом, а компания в дните на изолация й прави нейния домашен любимец Арчи.

Анелия минава през този период с вярата, че колкото по-обединени бъдем точно сега, колкото по-стриктно спазваме мерките, толкова по-бързо ще се върнем към обичайния си ритъм на живот и най-вече ще опазим здравето на хората, които обичаме.