Анелия заряза дъщеря си

Нещо за четене
13:40 - 11 Април 2022
3441
Анелия заряза дъщеря си

Анелия се осмели да проговори за личния си живот. Бившата на Коко Динев призна, че в живота си е имала много трудни моменти и е вземала важни решения.

„Винаги съм знаела какво искам и никога не съм зависела от странични фактори, за да открия себе си. Понякога е имало моменти, в които е трябвало да взема сериозни решения. И тогава ми е било тежко“ – споделя брюнетката.

Анелия, която е твърде пестелива по отношение на подробности за мъжа до себе си, споделя и за своята настояща половинка, че е много грижовен човек.

„Ще кажа нещо, което не съм споделяла досега. В момента, в който срещнах моята половинка, оставих дома си за миг. В момента дъщеря ми живее тук, а ние понякога идваме при нея. Но оставих дома си за секунда, защото смятам, че любовта е най-важното нещо. Човекът до мен има много добра душа и много ме подкрепя. И двамата сме завършени личности. На този етап искам едно, а впоследствие може би и повече неща от него, което е нормално с развитието на една връзка. За мен е важно, че е много грижовен, а аз виждам любовта и чрез грижата“ – разказва тя.

Певицата разказва и за своята вече пораснала дъщеря Ивон.

„Дъщеря ми е много артистична. Предстои й да кандидатства за висше училище. Иска й се да се занимава и с музика, но като хоби. Аз ще я подкрепя и смятам, че ако тръгне да прави нещо, свързано с музика, то трябва да бъде индивидуално, а не, свързано с майка й. За мен най-важното в момента е тя да завърши 12 клас, да кандидатства и да завърши висше образование. От майка ми се научих да бъда силна и достойна жена, зодия Скорпион. А от баба ми се научих на доброта“ – споделя фолк изпълнителката.