Ангелкова позира с Кобрата на Четвъртите награди в туризма

Общество
09:45 - 17 Декември 2019
1727
Ангелкова позира с Кобрата на Четвъртите награди в туризма

Министър Николина Ангелкова връчи Четвъртите годишни награди в туризма за 2019 г. Тя не пропусна да се похвали със своята инициатива в социалната мрежа. 

"Имах удоволствието да бъда домакин на Годишните награди в туризма, които имаха четвъртото си издание. В присъствието на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, бившия премиер Симеон Сакскобургготски, депутати, колегите министри на енергетиката Теменужка Петкова и на младежта", похвали се във Фейсбук министърът на туризма Николина Ангелкова.

"Признателна съм на изтъкнатите български спортни легенди Кубрат Пулев и Йордан Йовчев, които искрено и от сърце популяризират България като дестинация за четири сезона и също се включиха в церемонията", благодари министърът.

"За оспорваното състезание гласуваха онлайн над 217 хил. души за близо 100 участници. Този интерес е сводетелство за голямото значение на туристическата индустрия за нашата икономика като структуроопределящ отрасъл. Благодаря за подкрепата на премиера Борисов и цялото правителство за насърчаването на туризма, който бе издигнат в приоритет заради приноса му от близо 12 на сто дял в БВП и 11 на сто от заетостта със свързаните отрасли", написа още Николина Ангелкова.