Ангелкова си подари обеци за 9000 лева за новия нос

Общество
09:36 - 18 Септември 2020
18261
Ангелкова си подари обеци за 9000 лева за новия нос

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова се появи неузнаваема на публично събитие тази седмица. 40-годишната дама втрещи врагове и почитатели с драстична ринопластика, но това не е единственият интересен елемент, който Lupa.bg забеляза във визията на госпожата от Крумовград. На ушите й блестят обеци "Картие" за солидните 4 450 евро чифта.

Диамантеното украшение се продава за огромната сума под името "Любовни обеци", така че може да е подарък за Николина от съпруга й Христо. Не е изключено и Ангелкова сама да е решила да се поглези, след като е преминала през ада на изключително болезненото трошене на носа, за да подобри визията си.

Ексминистърката отдавна е известна с предпочитанията си към безумно скъпи (по стандартите на обикновения българин) дрехи и аксесоари. Миналото лято тя се появи на "Марина Диневи" с аутфит на "Долче и Габана" за 2446 лева и чепици за още 1418.

Говори се, че Ангелкова притежава най-малко 250 различни модела от всяка сезонна колекция на големите дизайнери. Към тях могат да се добавят около 30 костюма, не по-малко от 40 палта. Както и богата колекция от повече от 200 чифта с обувки и 50 броя чанти към тях.

Според модни експерти всичките тези нейни женски глезотии се изчисляват на не по-малко от 600 хилядарки в евро.