Ангелкова: В неделя гласуваме, за да бъдем спокойни за нашето утре (ВИДЕО)

Новини
09:13 - 07 Юли 2021
2327
Ангелкова: В неделя гласуваме, за да бъдем спокойни за нашето утре (ВИДЕО)

„Не правим избор за политици, а за това как искаме да живеем. Изборите дават възможност заедно да сложим ред в хаоса“. Това заявява Николина Ангелкова, 2-ра в листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в 26 МИР София област, във видео обръщение към избирателите.

“Стабилни доходи, устойчиво развитие, сигурно управление и предвидими действия, за да бъдем спокойни за нашето утре”, са сред основните послания във видеото.

„ГЕРБ доказа, че е отговорна партия и може да се учи от грешките си. Партия, която гради, действа светкавично и разрешава кризи. Имаме експертиза, воля и желание да помагаме на хората. ГЕРБ модернизира инфраструктура в София област в невиждани до сега мащаби“, казва още Ангелкова на фона на кадри от завършени големи инфраструктурни обекти в областта.

Видеото е заснето в рамките на кампания на няколко локации в София област и показва завършени проекти в инфраструктурата, строителството и санирането, както и направените инвестициите в образованието и грижата за специалистите в здравеопазването. Също така и създаването на условия за успешен бизнес в региона като например инвестициите в индустриални зони.

„И ще продължим. Как? Зависи от твоя глас на 11 юли. Помислете за бъдещето си и гласувайте“, завършва Николина Ангелкова, кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС за София област.