Ангелкова започнала нова супер работа , ето каква

Бившата ни министърка на туризма сега работи като съветник в Министерстовото на инвестициите на Саудитска Арабия

Новини
16:50 - 10 Март 2024
11204
Ангелкова започнала нова супер работа, ето каква

Николина Ангелкова е назначена за съветник в Министерството на инвестициите на Саудитска Арабия. Това съобщи самата тя в интервю за bgtourism. Бившата министърка на туризма участва във Форума за инвестиции Турция-Саудитска Арабия в Истанбул.

Ангелкова работи в тясно сътрудничество с министъра на инвестициите на Саудитска Арабия Халид А. Ал-Фалих, както и с Ахмед Ал-Хатиб, министър на туризма, така и с прилежащите ресорни институции.

"Към момента сме започнали да реализираме редица планове и инициативи в областта на туризма и инвестициите, които се надявам да допринесат за позиционирането на Саудитска Арабия като атрактивна дестинация за бизнес и туризъм. За да изпълни целите си за амбициозни реформи, залегнали във „Визия 2030", правителството на Саудитска Арабия сестреми да насърчи сътрудничествата с чужди пазари и да създаде възможности за инвестиции в различни сектори, сред които туризма", каза тя по повод бъдещите
си планове.

Ангелкова споделя, че често пътува до Кралство Саудитска Арабия в качеството й на съветник в Министерство на инвестициите. Впечатленията й за Кралството са придобити с чрез редица събития, в които участва там на държавно ниво. Тя разказа, че Саудитска Арабия е известна с гостоприемството и топлотата на своите хора. Посетителите често изживяват щедростта и доброто отношение на саудитците, което прави престоя им незабравим и приятен. 

Наскоро Ангелкова качи кадър в социалните мрежи, на който блестеше с червена рокля и загатна за годежен пръстен. Преди години тя беше омъжена за бизнесмена Христо Ангелков, но се разделиха. Сега тя пази в тайна новата си любов. Едно не може да се отрече - бившата министърка буквално сияе, а корекциите във външния ѝ вид будят завист у мнозина. Докато беше във властта мнозина ѝ се подиграваха за носа, но този проблем вече е забравен