Анита Мейзер легна болна

Новини
12:29 - 13 Октомври 2021
4181
Анита Мейзер легна болна

След като прекара известно време зад решетките, като неволно уби при секс мъжа си, Анита Мейзер легна болна, видя Lupa.bg. Миската качи снимки от болница в Санта Барбара. Само преди ден варненката се похвали, че е била в имението на Майкъл Джексън и, че обикаля САЩ. Анита Желева, както е истинското име на брюнетката не разкрива дали е болна от Covid-19 или друго заболяване. 

"Приятели, близки, познати и непознати …Благодаря за молитвите които правите за моето бързо възстановяване Вярвам че ще бъда ОК, но само Всевишния знае това
Лошото идва за секунди, а доброто понякога отнема дълго време да ни навести…
Най неканената “гостенка” е Смъртта и тя идва когато си реши…
Моля се Бог да е с вас, но и вие се сещайте всеки ден за него и се молете ако може за мен, но и за вас и всички ваши близки. Прегръщам ви", пише под кадъра от болничното легло Анита.

Преди няколко силиконката започна да проси пари за да продължи обиколката си в CAЩ. Тя нахално призна, че й трябват 5 хиляди долара и моли за дарения. Чрез голяма интернет платформа всеки може да дари на бившата затворничка, която лежа у нас за непредумишлено убийство на съпруга си. Засега е събрала 405 долара от дарения.