Анита Мейзер: Ники ме чака на небето, но ще почака, не бързам!

Нещо за четене
16:39 - 14 Май 2020
7311
Анита Мейзер: Ники ме чака на небето, но ще почака, не бързам!

В стремежа си да е скандална и провокативна Анита Мейзер се разчекна вулгарно на розовите пясъчни дюни в американския национален парк Зион, видя Lupa.bg. На фотосите скандалната Мисис България, която излежа присъдата си за убийство и излезе окончателно на свобода в края на март 2019 година, е облечена с къс гащеризон, който прилича на бански.

На част от кадрите Мейзер се е хванала за гърдите, като ги притиска, явно в желанието си да предизвика повече мъжко внимание. Над 350 души харесаха фотосите на Анита, която преди няколко месеца се завърна в Лас Вегас, където живееше в продължение на 20 години. Анита вече се е върнала към нормалния си начин на живот. Мейзер потресе с изказването си, че мъжът й, когото уби по време на секс, я чака на небето, но тя не бърза да отива при него.

„Колкото дни страдах незаслужено в България...... толкова дни нон стоп ще бъда някъде за компенсация ... после ще поразредя...Америка е уникално красива държава ,и докрая на живота си няма да мога да я разгледам. Пренаситена е от безброй красоти ...Света...и той ме чака ... Ники ... също, но малко ще почака ... нямам бърза работа да ходя при него...има време ... заради него съм на това положение... той знае какво сам си самопричини ...и сега гледайки отвисоко...ми помага всеки ден да се чувствам добре и ме пази от най лошото“, написа в социалната мрежа скандалната миска, визирайки мъжа си Николай, когото уби по време на секс.