Анита Мейзер погреба още един любим мъж

Нещо за четене
13:15 - 09 Септември 2020
4598
Анита Мейзер погреба още един любим мъж

Анита Мейзер загуби още един от важните мъже в живота си. След нелепата смърт на съпруга си Николай, сега цицорестата брюнетка е потънала в скръб заради загубата на близък приятел отвъд Океана.

В социалната мрежа Мейзер изрази чувствата си от смъртта на продуцента и основател на конкурсите за красота „Мисис Америка“ и „Мисис Свят“, титлата, която донесе много неприятности у нас, на емигрантката в Лас Вегас.

Дейвид Мармел основава най-големият конкурс за семейни красавици в света преди 45 години, след големите си успехи той е поканен в организационния комитет на олимпийските игри през 1980 г. и отговаря за церемониите по откриването и закриването на игрите в Лос Анджелис, пише lifeonline.bg.

Припомнете си, че Анита Мейзер се прочу след като продуцентката на конкурса „Мисис България“ Меги Савова, я обвини, че се е самообявила за носителка на титлата без право. А от индустрията възроптаха, че силиконката от Варна не е достойна да се окичи с тази корона.

Тогава Дейвид Мармел сложи точка на спора, като изпрати официално писмо, с което недвусмислено декларира, че Анита е официалният представител на конкурса „Mrs. Bulgaria - World“ и лицензодържател на марката за България.

През годините Анита Мейзер беше и главен супервайзър отговарящ за претендентките за титлата „Mrs. World“ по време на конкурса, който през годините е провеждан в държави по цялото земно кълбо с участнички от над 50 страни.

Нашенката неведнъж е подчертавала огромната подкрепа, която Дейвивд Мармел й е оказвал, като тя никога не пропуска да изкаже любовта си към него и съпругата му Илейн като към свое семейство.