Анджелина Джоли цъфна с млад кавалер в Белия дом

Анджи изглеждаше стилно в бял винтидж блейзър на "Шанел", носен върху бяла рокля с дълбоко V-образно деколте

Шоу
13:45 - 27 Април 2023
3232
Анджелина Джоли цъфна с млад кавалер в Белия дом

Президентът Джо Байдън и първата дама Джил Байдън бяха домакини на южнокорейския президент Юн Сук-йол и съпругата му Ким Кеон-хи на честването на 70-ата годишнина от съюза между САЩ и Корея. На събитието се появи в искрящ тоалет самата Анджелина Джоли под ръка с млад джентълмен.

И докато се чудите дали бившата на Брад Пит е забърсала някое младо лъвче, бързаме да ви успокоим - компания й правеше най-големият й син - Мадокс. Студентът, който беше осиновен от актрисата от Камбоджа през 2002 г., е много запознат с Южна Корея, след като учи биохимия в университета „Йонсей“ в Сеул.

Наред с курсовете по биохимия Мадокс изучавал корейски език. Но обучението на Мадокс в чужбина беше прекъснато поради пандемията от COVID-19, която го принуди да замени присъствените часове с онлайн училище. Мадокс в крайна сметка се върна в Южна Корея през март 2021 г. след година на дистанционно обучение. Не е ясно все още дали той официално е завършил образованието си в „Йонсей“.

За държавната вечеря в Белия дом дуото майка-син влязоха в Овалния кабинет ръка за ръка. Анджелина изглеждаше стилно в бял винтидж блейзър на "Шанел", носен върху бяла рокля с дълбоко V-образно деколте, а черната ѝ коса падаше свободно по раменете на дълги къдрици.

На вечерята, проведена в Източната зала на Белия дом под стотиците черешови цветове, украсяващи района, Байдън вдигна наздравица за връзката им като „съюзници и приятели“, а Юн я описа като „железен съюз“, въпреки изтеклите документи, които предполагат, че САЩ. е шпионирал Сеул.