Антон Кутев бесен: Няма ваксина за мен!

Борисов и Ангелов са виновни за проваления регистър, убеден е депутатът от БСП

Политика
12:09 - 18 Март 2021
5992
Антон Кутев бесен: Няма ваксина за мен!

Острието на БСП Антон Кутев обвини правителството за липсата на ваксини и за проваления електронен регистър, заради който самият той днес не е успял да се имунизира срещу COVID-19, въпреки че му е бил насрочен точен час в 12-о ДКЦ в София. 

В лайв излъчване в социалната мрежа фейсбук той обясни, че като съвестен гражданин се е явил на уреченото място и в уреченото време, но в кабинета, където е трябвало да му бъде поставена ваксината, дози от нито една от трите, поръчани от България, не е имало. 

"Кой е виновен за това, че няма ваксини? Значи Израел ваксинира 9 милиона, Великобритания ваксинира 26 милиона души. Министър Ангелов не може да набави ваксини, а може да се кандидатира за депутат? Значи няма да бъде избран. Вие, ако искате, го изберете - и него, и Борисов. Халал да са им на всички, които си ги избират. Аз си оставам неваксиниран, а се срещам със стотици хора всеки ден. Аз съм здрав, ще го преживея, но мога да разболея другите, което е огромен проблем. Държавата не ни даде равни шансове", възмутен е Кутев.