Антон Стефанов разкри какво се случва зад кулисите на "Маскираният певец"

Изповеди
12:11 - 29 Октомври 2020
5893
Антон Стефанов разкри какво се случва зад кулисите на "Маскираният певец"

Известният светски журналист Антон Стефанов разкри какво се случва зад кулисите на "Маскираният певец". Миналата събота той бе скрит под маската на Шапката като гост-участник в шоуто.

"Много съм щастлив, че успях да се докосна до магията на "Маскираният певец". Още веднъж благодаря на Маги Халваджиян за поканата. Но сега ще ви разкрия какво се случва зад кулисите. А там наистина всичко е строго секретно. Още преди да стигна до студиото, като всеки участник, получих шлем, суичер и ръкавици.

Така трябваше да се придвижвам във времето, в което нямах ангажимент на сцената. На суичера има надпис - "Не говори с мен!" и всеки от екипа го спазва. Като участник аз си имах самостоятелна стая с телевизор, кафемашина и всякакви глезотии за хапване", открехва завесата Антон Стефанов, публикувайки и снимка, на която е с шлем.

"Ако искаш да излезеш обаче пак се дегизираш с шлема, суичера и ръкавиците и някой от екипа те води до съответното място. Така е до момента, в който обличаш костюма. Истината е, че през Шапката почти нищо не се вижда и на първата репетиция замалко не паднах от сцената. За щастие се разминах без контузии.

Ефирът, знаете, за мен лично беше вълшебно изживянате. Много се забавлявах. Никой не ме разпозна и беше приятно да чуя, че ме сравняват с толкова талантливи актьори като Димитър Рачков, Ненчо Балабанов, Румен Угрински и Ники Станоев. Когато свалих Шапката вече бях достатъчно потен, но преживяването е несравнимо. Още веднъж благодаря, че ми се случи!", сподели още журналистът.