Антоний Гълъбов не очаква оставка на правителството

Президентът показа, че е склонен да си сътрудничи с Христо Иванов, коментира политологът

Политика
09:21 - 12 Юли 2020
2251
Антоний Гълъбов не очаква оставка на правителството

Няма да има оставка на правителството. С нарастването на случаите на коронавирус, хората се стреснаха. Всеки призив, който преминава отвън институциите, е лош. Съдбата на България не се решава на площада. Това заяви социологът доц. Антоний Гълъбов в ефира на Нова телевизия.

Що се отнася до Росенец, доц. Гълъбов заяви, че е получил един натиск върху НСО и в резултат на това началникът на службата е подал оставка. "Имаше два резултата, които нямаха общо с ходенето на плаж. Направи се опит да се изгради един фронт анти-ГЕРБ", каза още той.

"Вчерашният ден е важен с това, че се изрази ясно позицията на ДПС срещу Румен Радев", каза Гълъбов.

"Когато г-н Христо Иванов опита да дебаркира на този плаж, това веднага беше тиражирано. Беше постигнат сериозен натиск върху НСО и нейният ръководител подаде оставка. В край на тази акция беше постигнато съгласие, хората пяха химна на България", коментира Гълъбов.
 
"Това е малко като от произведенията на Вазов. Накрая всички се сещаме, че сме българи. Вторият резултат беше, че Доган и Пеевски се отказаха от охраната на НСО. Имахме два резултата, които нямаха връзка с ходенето на плаж. Това показва, че президентската администрация е склонна да си сътрудничи с "Да, България", поясни Гълъбов.