Антония Петрова: Родена съм да раждам деца

Изключително ми е приятно да съм бременна, карам леко и отслабвам за 14 дни - изцепи се мислката

Нещо за четене
17:22 - 22 Юли 2022
10252
Антония Петрова: Родена съм да раждам деца

„Чувствам се най-щастливата жена на света, много удовлетворена и изпълнена. Мисля, че сега именно се намирам в най-прекрасния и щастлив период от живота си“, споделя миската пред Телеграф.

Антония Батинкова разказва, че никога не е било нейна цел да скрие бременността си, просто така се е получило.

„Ходех на работа през цялото време до 9-ия месец, седмица преди да родя направих уникално парти по повод 10 г. и на фирмата. Пътувах много, качвала съм снимки, но не съм наблягала на това, че съм бременна. Може би има и доза суеверие, така реших да е този път, да не го оповестявам публично, но добре се получи, защото успях да родя в пълна тишина“, издава още тя.

„С мъжа ми се шегуваме, че съм родена да раждам деца. Изключително ми е приятно да съм бременна, карам леко, единствено когато в един момент когато в един момент коремът ти стане прекалено голям, физически е неудобно. И в двете бременности качих 11 кг, които успявам да сваля за 14 дни. Днес се пада 14-ият ден, откакто родих, и съм на същите килограми, в които забременях“.

Щастливата майка се похвали, че детето е родено на 07.07, ангелско число, напоено със силна енергия и смисъл. За нея е глупост да се прибягва до секцио, ако говорим за здрави и прави жени, които могат да родят по най-прекрасния начин – естественият.