Антония Петрова се хвали с палат за 2 млн. лева

Нещо за четене
14:20 - 10 Януари 2022
20880
Антония Петрова се хвали с палат за 2 млн. лева

Антония Петрова посрещна 2022 година в нов дом. Миската сама се похвали, че с мъжа й Ивайло Батинков най-после са се нанесли в къщата, която строят цели 3 години. Платът е на два етажа, цели 200 квадрата, с модерно обзавеждане. Проверка на Lupa.bg показа, че къщата струва около милион и половина, а обзавеждането още 500 000 лева. Общо Батинков се е изръсил с малко над 2 млн. лева.

„За нас, семейство Батинкови, 2021 г. бе изключително успешна - и в личен, и в професионален план! Равносметката ни от тази година е, че бе най-успешната ни до сега поради ред причини, някои от които доста лични. Едно от прекрасните неща, които ни се случиха е, че Батинкови построихме и се нанесохме в къщата на мечтите си: Casa Fortuna Batinkovi! За първи път в живота си имаме толкова съвършен и уникален дом, изцяло по наш дизайн и вкус! Представям ви нашата първа коледна фотосесия в нашия нов дом и традицията ни да украсяваме естествена, жива коледна елха! Пожелаваме на всички вас топлина, разбирателство, любов и сплотеност в домовете, семействата и сърцата ви! Да бъдем благословени!”, написа „Мис България”и „Мисис Русия”в социалните мрежи и показа кадри на щастливото семейство около празничното дръвче.

Перничанката все още не е показала в детайли дома си, който се намира в южен столичен квартал. Петрова качи точно 40 почти еднакви фотоса около коледната елха. На първия етаж са разположени просторен хол, кухня и трапезария, а на втория спалните на семейството, което има един син, но планира още наследници, които да напълнят огромния дом.

Обзавеждането не е дело на дизайнер, а на шармантната „Мис България”, която лично е избирала цветове, дивани, материи и десени, а мъжът й е участвал в...плащането. Това не е проблем за него, защото съвсем скоро сключи договор със здравното министерство за доставка на лекарство срещу коронавирус на стойност 7 197 000 лв. с ДДС. Става въпрос за доставка на разрешен за употреба едва от 12 ноември лекарствен продукт Regkirona (INN Regdanvimab).

Лекарството е предназначено за лечение на възрастни с коронавирусна болест в начален стадий, които не се нуждаят от кислород. Мъжът на миската Ивайло Батинков е един от крупните бизнесмени в медицинския и фармацевтичния бранш, бивш изпълнителен директор на „Токуда”. И днес той е част от бордовете на няколко клиники и върти огромен бизнес с лекарства и хранителни добавки, като вече се е включил и в борбата с COVID-19. Случайно или не, но семейството се е нанесло в баровския дом малко след подписания договор за доставка на лекарството срещу коронавирус.