Антония Петрова: Синът ми е с най-сладките бузки!

През ключалката
16:35 - 25 Април 2019
9238
Антония Петрова: Синът ми е с най-сладките бузки!

Антония Петрова-Батинкова е  твърдо решена синът й Благовест да обиколи целия свят. Като за начало си е поставила до първата му годинка да кръстосват България. За да отпразнуват първите 3 месеца живот на детето си, Антония и Ивайло го заведоха във Велико Търново, Арбанаси и Преображенския манастир, така детето вече трупа опит на пътешественик.

„Благовест Ивайло Батинков на 3 месеца! Отпразнувахме го с разходка на цялото семейство до Велико Търново, Арбанаси, античният град Никополис ад Иструм, Преображенския манастир и още много интересни места”, написа миската в социалните мрежи. И добави нещо много любопитно за малкото си момченце: Пораснали сме с цели 12 см и сме цели 7,300 кг, а по-сини от неговите очи просто няма на света... и по-сладки бузки! Расте и се развива със скоростта на светлината! Вече сам си държи шишето, докато пие мляко, при това още от втория месец! Обичаме те, Best Batinkov!”, написа бившата Мис България.

За всяка майка нейното дете е най-красиво, най-умно и най-добро, но Антония не спира да се хвали със своето отроче и да публикува куп снимки в социалните мрежи ежедневно. Откакто срещна мъжа си Ивайло, преди година, перничанката се носи на крилете на любовта и не спира да демонстрира щастието си.