Анушка Делон съди братята си заради тайните записи

Антони и Ален-Фабиен обвиниха сестра си, че манипулира баща им

Новини
23:30 - 29 Март 2024
9169
Анушка Делон съди братята си заради тайните записи

Дъщерята на френския актьор Ален Делон, Анушка, ще заведе дело срещу двамата си братя за нарушаване на личното пространство след излъчването на разговор между нея и баща й. 

Съд в Париж постанови, че съдебният процес ще бъде през април 2025 г. Синовете на легендата на френското кино - 59-годишният Антони и 29-годишният АленФабиен, ще бъдат съдени за използване, съхраняване или разкриване на документ или запис,
придобити чрез нахлуване в личния живот на друго лице, предаде БТА.

Братята Делон са обвинени, че са записали 33-годишната си сестра Анушка без нейно знание.
Това се е случило по време на разговор с баща им на 5 януари 2024 г. в резиденцията на актьора в Души, на около сто километра южно от Париж.

Два дни по-късно двамата братя публикуват в профила си в Инстаграм това, което представят за запис на разговор между Ален Делон и дъщеря му.

В откъса женски глас се обръща към мъж, когото нарича "татко". "Теб те вземат за идиот, а а аз съм идиотка, която манипулира баща си", се чува да казва жената.

От януари трите деца на Ален Делон водят война - в медиите и по съдебен път, заради разногласия, свързани със здравословното състояние на 88-годишния актьор.

Синовете му Антони и Ален-Фабиен смятат, че баща им е манипулиран от сестра им, която уж крие здравословното му състояние от тях. Според обвинението на Антони Анушка иска да върне Ален Делон обратно в Швейцария, за да избегне плащането на твърде големи данъци върху наследството.

Анушка от своя страна обвинява братята си, че застрашават живота на актьора от "Басейнът" и
"Гепардът". Дъщерята на Ален Делон твърди, че е искала да заведе баща им в Швейцария, за да продължи да се лекува там.