Арестуваха Гринго на Софи Маринова, нападнал с нож мъж пред автомивка в Айтос

Мъжът на Софка заплашил жертвата си, че ще я направи на две парчета

Общество
17:40 - 02 Август 2023
6096
Арестуваха Гринго на Софи Маринова, нападнал с нож мъж пред автомивка в Айтос

Бившият съпруг на Софи Маринова – айтозлията Тодор Давидов-Гринго, е арестуван за брутален екшън пред автомивка в града. Той нападнал с нож свой съгражданин заради стар конфликт помежду им и го заплашил, че „ще го направи на две парчета“.

Криминалната сцена се разиграла вчера посред бял ден. Двамата мъже били в обтегнати отношения, тъй като от една година Гринго дължал голяма сума пари на въпросния мъж, а след това се покрил.

Вчера те случайно се засекли в автомивката. Мачото на Софи Маринова побеснял, след като другият попитал за парите, извадил нож и се опитал да го нападне. Други мъже са успели да ги разтърват. Гринго духнал от мястото, но срещу него е подаден сигнал и днес той е бил арестуван в РУ-Айтос.

Конфликтът между двамата започнал още преди една година. Ахмед, който от над 10 години живее и върти строителен бизнес във Франция, и Гринго били в приятелски отношения. Двамата айтозлии сключили сделка за коли. 

„Баща ми почина и няколко месеца по-късно реших да продам колата му, преди това бях докарал от Франция и един "Фолксваген Пасат", реших и него да го махна. С Гринго се разбрахме за 9 хиляди лева да ги вземе. Уж всичко беше точно. Имам и звукови записи в месинджър, в които ми обяснява, че ще ми даде часовник, който струва 1000 лева, останалата сума от 8 хиляди пък на два пъти – 4-5 хиляди през август (миналата година) и останалата сума – през септември, преди да замина отново за Франция. Като стана време да си искам парите обаче, той буквално изчезна. Нито ми отговаряше на съобщенията, нито на телефонните обаждания. Накрая ме блокира отвсякъде“, разказа Ахмед Ахмедов пред бургаския сайт "Флагман"..