Арестуваха сина на Хълк Хоган, фъфли пиян като Нойзи

Болеа е шофирал в нетрезво състояние и е отказал тест за алкохол

Шоу
16:15 - 21 Ноември 2023
3332
Арестуваха сина на Хълк Хоган, фъфли пиян като Нойзи

Синът на Хълк Хоган, Ник Болеа, беше арестуван във връзка с предполагаем инцидент с шофиране след употреба на алкохол. Съобщава се, че Болеа е шофирал в нетрезво състояние и е отказал тест за алкохол, според жалбата и клетвената декларация за арест.

Въпреки че полицията твърди, че Болеа е отказал тест с дрегер, който измерва количеството алкохол в системата на водача, полицаите са отбелязали, че са усетили „силна миризма на алкохол“ от Болеа, добавяйки, че той се е „люлеел“ и е бил „нестабилен“. Също така се забелязвали и проблеми с говора, точно като при нашия инфлуенсър Нойзи.

33-годишният бивш автомобилен състезател – който като тийнейджър е участвал в аматьорски и професионални състезания на писта – е арестуван в 1:42 сутринта в събота, според клетвената декларация. Впоследствие той бил в местния затвор на окръг Пинелас. 

Въпреки че Болеа няма досие в Клиъруотър, според клетвената декларация той е имал арест за безразсъдно шофиране в района като тийнейджър.

На 17-годишна възраст Болеа бил осъден на осем месеца в окръжен затвор и пет години изпитателен срок през май 2008 г., след като пледира, че не е участвал в пътен инцидент, причиняващ сериозни телесни наранявания на негов приятел.