Астрид Ует: От козметичен салон стигнах до топ 10 в OnlyFans (СНИМКИ)

И получавам футболистите, които искам, твърди фенката на Челси

Спорт
22:10 - 24 Април 2023
9778
Астрид Ует: От козметичен салон стигнах до топ 10 в OnlyFans (СНИМКИ)

Звездата от OnlyFans и готина фенка на Челси - Астрид Ует, разказва за живота си преди да се сдобие със слава и какво е сега, когато е известна в социалните мрежи. В наши дни Астрид Ует е известен инфлуенсър и звезда на OnlyFans с милиони последователи в социалните медии.

Но не беше толкова отдавна, когато Астрид, която сега е един от най-добрите участници в OnlyFans в Обединеното кралство, работеше в обикновен салон за красота в Портсмут и не печелеше никакви пари, след като Covid изпрати индустрията на колене.

Като волнонаемен работник само за кратък период от време преди пандемията, 21-годишната мадама не отговаряла на условията за държавни субсидии - затова вместо това се обърнала към OnlyFans.

След като създала акаунта си на шега с приятеля си, с когото живеела в общо жилище с още четирима души, тя започнала да се отнася по-сериозно към него.

Останалото, както се казва, е история и сега Астрид е един от най-добрите създатели на съдържание в OnlyFans в Обединеното кралство. Платформата ѝ е дала възможност да навлезе и в други области като бокса и е привлякла вниманието на футболисти в нейните каталози.

И все пак всичко това може би нямаше да се случи без появата на Covid и малко късмет в социалните медии.

"Животът ми беше съвсем нормален преди OnlyFans", разкрива Астрид в ексклузивен разговор с Daily Star Sport.

"Работех в салон за красота в Портсмут и живеех в общо жилище с още четирима души.

"Имах свое малко кътче от света в малката си стая и бях напълно щастлива, прекарвах много време с приятелите си. Очевидно, когато ковидът удари, салоните бяха едно от първите неща, които затвориха. Бях самонаето лице, но не достатъчно дълго, за да получа субсидиите от правителството, така че буквално не печелех пари."

Тогава се появява OnlyFans.

Тя продължава: "Вече имах създаден акаунт в OnlyFans, защото аз и моя приятел буквално го създадохме в спалнята й, казвайки "ще го направим само за да видим".

"Реших: "Знаеш ли какво, имам акаунт в OnlyFans, така че ще започна да публикувам малко" и той просто избухна!

"Веднага щом започнах да публикувам в социалните мрежи, имах голям късмет, че всичко мина толкова добре, защото не ми се наложи да се връщам в салона, след като Covid утихна."

Може да се каже, че оттогава Астрид не е поглеждала назад. Сега русата красавица има над 350 000 последователи в Instagram, 337 000 в Twitter и близо 250 000 харесвания в OnlyFans.

По собствените ѝ сметки тя вероятно е сред десетте най-добри творци от Обединеното кралство в сайта за абонамент, като дори се е нарекла "Футболно момиче №1 на OnlyFans".

Бързото ѝ издигане до върха доведе до интерес от страна на няколко известни лица, включително и от футболисти.

"Навремето имах няколко сини отметки, казва Астрид. - Но не мисля, че мога да споменавам имена.

"Имала съм няколко футболисти, да, но никой от Висшата лига, не мисля. Играчи, които са нещо като от по-ниска лига, но са също толкова важни!"

Въпреки известността си в социалните медии и като боксьор, след като победи Кили Колбран в рамките на един рунд при дебюта си миналата година, Астрид остава скромна и оценява това, което има.

Това е тема, която се появява накуп, когато разговаряме с нея, а фенката на Челси изпитва известно неверие, че профилът ѝ се е издигнал по този начин.

"Не очаквах, че ще се разрасне по този начин", казва Астрид.

"Не знаех нищо за социалните медии, нямах мениджърска компания или каквато и да е помощ. Просто намерих своя собствен път. Всичко се случи някак си през нощта.

"Мисля, че това се случи, когато създадох профила си в Twitter. В Twitter съм само от около две години, но просто се научих по трудния начин и направих всичко сама.

"Не знам дали някой друг е открил това, но аз не правех нищо по-различно от останалите, просто бях един от големите късметлии, за които това просто тръгна.

"Стигнах до момента, в който за един месец печелех повече от OnlyFans, отколкото някога бих спечелила в салона, така че си помислих "защо да се връщам?".

Запитана колко точно взема от сайта на месец, Астрид не може да ни даде точна цифра. Но ни дава добра представа, като разкрива: "Вероятно съм в първата десетка в страната."

Не може да се каже по-честно от това.