Астро прогноза за април- какво да очаква всяка зодия?

Актуални новини
14:39 - 31 Март 2021
5368
Астро прогноза за април- какво да очаква всяка зодия?

Хороскопът на астроложката Марги Паскалева за месец април е изготвен специално за Lupa.bg. Какво да очаква всяка една зодия през април?

ОВЕН – през първите десет дни на април имате възможност да реализирате много от своите планове. Ще влагате много плам във всяка дейност и ще привличате вниманието на хората към себе си по един очарователен начин. Месецът е наситен с комуникации на много нива – разговори, преговори, пътувания и нови запознанства. Ще получавате нужната ви подкрепа от близки и приятели. Възможно е подписване на важни договори при някои от вас. По-младите и учащи представители са настроени на романтична вълна, но ще трябва да положат повече усилие в обучението си, ако искат да се представят добре. Между 11 и 15 април бъдете по-предпазливи с финансите и всякаква собственост, както и в партньорските взаимоотношения. Може да възникнат спорове с любимите ви хора или с бизнес партньор, да изгубите или да ви откраднат пари или друга ценна за вас вещ.

ТЕЛЕЦ – през този месец някои от вас ще са с по-променливо финансово положение. Добре планирайте своите разходи и не прекалявайте с покупките поне до средата на месеца. Увеличават се отговорностите и ангажиментите в работата.

Не са изключени и спорове с колеги.

Намирайте време за себе си и близките си. Не се доверявайте на приятели и не очаквайте нищо от тях, за да не се разочаровате. Предпазвайте се от инфекции. През втората половина на април ще има възможност за придобивки в семейството и добри условия за повече приходи. От 24 април навлизате в по-благоприятен период. Взаимоотношенията с близките ще са по-добри. Ще има и приятни поводи за семейни празници. Добър период за покупки за дома, за нова техника или автомобил, за пътувания, подписване на важни договори или уреждане на документи. Шофирайте по-внимателно на 20, 21, 27 и 28 април.

БЛИЗНАЦИ – месец април за вас е динамичен и наситен с много контакти. Изпълнени сте с енергия и желание да активност. Дори и да сте по-натоварени в работата и в семейството, ще успявате да се справите с всички ангажименти успешно. Контактите ще са ползотворни, а преценките, действията и решенията ви ще са правилни. Бързата ви и логична мисъл, ясното изразяване и представяне на информацията ще завладява хората и ще ви се доверяват. Затова ще получавате подкрепа от тях и мнението ви ще се зачита. Повече затруднения ще срещате в общуването с висшестоящи лица и с хора на работното ви място, които ще се опитват да ви въвличат в интриги. Много късмет ще имате в контактите с чуждестранни партньори и в разрешаването на юридически въпроси, ако има такива. В любовта и семейните отношения всичко ще бъде наред, както и във финансовите дела.

РАК – отдръпнете се по възможност за известно време от шумни компании и срещи с хора. Нуждаете се от малко уединение. Много от вас са изключително натоварени в работата, а други – в другата крайност, без никакви ангажименти. А липсата на такива ще ви кара да се чувствате напрегнати и несигурни в бъдещето. Всичко това би могло да се отрази и на партньорството, затова запазете спокойствие и търсете нови или допълнителни възможности. Бъдете по-мили и споделяйте грижите си с човека до вас. През втората половина на месец април постепенно всичко ще си дойде на мястото и ще имате повече приходи. През последната седмица на месеца ще се появят неочаквани нови идеи, подкрепа от близки и приятели. Енергията ви ще се възстанови и ще имате шанс за успешно развитие в личните и бизнес дела. Добри новини относно бъдещи проекти от хора зад граница.

ЛЪВ – възползвайте се от благоразположението на звездите през първата половина на месец април. Ще имате чудесни възможности за повече печалби, за положително развитие в бизнеса и по-топли взаимоотношения в любовта и брака.

Вашите деца и внуци ще ви носят много радост, ще имате и поводи за празници.

При младите представители любовните отношения ще процъфтяват, а по-възрастните ще се чувстват ценени и обичани. След 15 април бъдете по-внимателни в работата, в личните отношения и с финансовите дела. Възможни са грешки при работа с документи или при подписване на договори, повреди в автомобила и да се наложат ремонти по него. Не бъдете твърде взискателни и критични, за да избегнете конфликти. Избягвайте финансов риск и не правете големи планове, защото вместо да спечелите, ще загубите. Разчитайте на изпитани във времето хора или методи.

ДЕВА – най-общо казано, труден и по-напрегнат месец за вас, мили Деви. По-често ще имате пречки и ограничения. При някои от вас може да има здравословен проблем или неразположение, при други – много напрежение на работното място и изострени взаимоотношения с началници, а при трети – проблеми с роднини или съседи. Грижете се най-вече за здравето си и за имиджа ви в обществото. Хора, на които сте имали пълно доверие, могат да ви разочароват и навредят дори. След 15 април ще сте по-стабилни материално, но се изисква от вас и повече труд. Избягвайте пътуване на дълъг път. Шофирайте по-внимателно, не купувайте нова техника и не влизайте в конфликти на 20, 21 и 27 април. В края на месеца ще се почувствате вече по-спокойни, ще започнете да реализирате по-лесно целите си. Ще получавате ценна подкрепа в точните за вас моменти.

ВЕЗНИ – много успешен месец за вас. Разгърнете и използвайте цялата позитивна енергия на звездите. Очакват ви прекрасни преживявания и положителни емоции в личен план.

Появяват се нови партньорства и приятелства.

Семейството за вас е на първо място, а точно от член на семейството може да има интересни добри новини, а дори и нови попълнения. Ще се чувствате въодушевени, обичани, материално и емоционално стабилни. Ще постигате с лекота желанията си. Не се доверявайте на колеги и не споделяйте твърде лични неща, защото от 24 април навлизате в по-труден период. Напрежението ще се покачва, а взаимоотношенията в любовта или в семейството могат да претърпят обрат. Партньорът ви е мнителен и наблюдателен, а изискванията и очакванията му към вас ще ви подтиснат. Въоръжете се с търпение и му отделяйте внимание, за да не се почувства пренебрегнат.

СКОРПИОН – през първата половина на април мисълта ви ще е по-ангажирана с работата и плановете за бъдещи работни ангажименти, за които очаквате и финансова помощ. Ако се нуждаете от пари, можете да се обърнете към банка или към роднина. През втората половина на месеца по-трудно ще осъществявате целите си, затова не очаквайте особена подкрепа и разбиране. Комуникацията ще е затруднена, а на моменти може да има и много напрежение в общуването. При някои от вас са възможни здравословни проблеми, които да наложат медицински изследвания или лечение. Предпазвайте се от инфекции, бъдете по-дистанцирани. При други представители на знака може да възникне необходимост да се погрижат за здравето на възрастен роднина или да се появи проблем в семейството от друго естество. Но след 23-ти навлизате в по-добър период и ще имате повече спокойствие.

СТРЕЛЕЦ – вниманието ви през този месец, за добро или лошо, е насочено главно към децата, а при младите представители на знака към любовните отношения. При семейните ще възникват грижи около децата. Бъдете нащрек за някакви лъжи от тяхна страна, във връзка с обучението или със здравето им. Ще чувствате сериозно напрежение и ще ви бъде трудно да се концентрирате върху ежедневните си ангажименти.

Не очаквайте помощ и подкрепа, разчитайте предимно на себе си.

До средата на месеца по-лесно ще разрешавате всякакви въпроси и задачи на работното място. През втората половина на април партньорските или бизнес взаимоотношения може да бъдат подложени на стрес, затова не влизайте в конфронтация и проявявайте повече търпение. Бъдете по-адаптивни и наблюдателни, за да не пропуснете нещо важно или да допускате грешки в работата си.

КОЗИРОГ – през април ще ви вълнуват повече личният живот, семейството, домът и родителите. В личните отношения често срещате трудности, ще преживявате по-болезнено неразбирането, ще възникват спорове в семейството. Възможни са грижи с близък или необходимостта от разрешаване на имуществен въпрос. Личните проблеми може да се отразят и на работата ви, на взаимоотношенията с колеги или роднини. При тези от вас, които са отдали имот под наем на наематели, са възможни неразбирателства и проблеми от друго естество с тях. Внимавайте за измами. Месецът не е добър за вас за покупка на жилище или преместване. Избягвайте да подписвате важни договори и работете по-внимателно с документи до средата на месеца. Грижете се и за здравето си. След 16 април грижите бавно ще отшумяват, а взаимоотношенията и финансите ще се стабилизират.

ВОДОЛЕЙ – много силна и ползотворна първа половина на месеца за вас, скъпи Водолеи. Чувствате се жизнени и енергични. Концентрацията ви е отлична и имате шанс да преодолеете всякакви пречки и затруднения, ако изобщо се появяват такива.

Очакват ви пътувания, нови приятелства, интересни предложения и идеи.

Лесно ще възприемате всякаква информация и няма да пропуснете никаква появила се за вас възможност. Много добър период за обучение, писане и подаване на документи, подписване на договори, покупка на автомобил или друга техника за бита. Но не прекалявайте с покупките, тъй като след 15 април приходите ви може да са по-малко и финансово да почувствате затруднения. Избягвайте пътувания на дълъг път след 21 април. Вземете превантивни мерки срещу обири в дома си. Обръщайте достатъчно внимание на родителите, семейството и техните нужди.

РИБИ – през този месец трябва да се съсредоточите върху своите ценности и таланти. Не се пускайте по течението, а се опитайте да разгърнете целия си потенциал, ако искате да постигате резултати. Направете преоценка на ресурсите си и на всичко важно в живота си. През първата половина на април ще срещате по-често неразбиране, ще ви липсва подкрепа. Може да възникват конфликти в семейството или здравословно неразположение. Внимавайте за пожар в дома си, проверявайте дали сте изключили електроуредите преди да излезете. Добър месец за ремонти в дома, за покупка на мебели и преподреждане. Не прекалявайте с харченето на пари, особено като шопинг терапия когато сте емоционално наранени. След 23 април ще имате повече придобивки, печалби и поводи за радост, по-успешен период в работата и спокоен в отношенията с близките и любими хора.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 4, 5, 11, 12, 19, 25 и 26 април.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 6, 13, 14, 20, 21, 27 и 28 април.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 1, 2, 9, 16, 17, 29 и 30 април.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ АПРИЛ 2021:  

Последна четвърт – 04.04.2021 – 13:02 часа – Луна в Козирог
Новолуние – 12.04.2021 – 05:31 часа – Луна в Овен
Първа четвърт – 20.04.2021 – 09:58 часа – Луна в Лъв
Пълнолуние – 27.04.2021 – 06:31 часа – Луна в Скорпион

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

01.04.2021 от 03:29 ч. - 01.04.2021 до 08:59 ч.

03.04.2021 от 08:23 ч. - 03.04.2021 до 11:13 ч.

05.04.2021 от 10:05 ч. - 05.04.2021 до 16:03 ч.

07.04.2021 от 13:05 ч. - 07.04.2021 до 23:30 ч.

10.04.2021 от 02:48 ч. - 10.04.2021 до 09:11 ч.

12.04.2021 от 15:06 ч. - 12.04.2021 до 20:44 ч.

15.04.2021 от 03:00 ч. - 15.04.2021 до 09:35 ч.

17.04.2021 от 18:03 ч. - 17.04.2021 до 22:25 ч.

20.04.2021 от 03:03 ч. - 20.04.2021 до 09:10 ч.

22.04.2021 от 15:05 ч. - 22.04.2021 до 16:08 ч.

24.04.2021 от 13:50 ч. - 24.04.2021 до 19:06 ч.

26.04.2021 от 15:39 ч. - 26.04.2021 до 19:18 ч.

28.04.2021 от 15:31 ч. - 28.04.2021 до 18:42 ч.

30.04.2021 от 16:26 ч. - 30.04.2021 до 19:16 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.