Астролог: Бежанци ще предизвикат епидемия или щети през 2023-та

Бъдещи коалиции сред депутатите ще генерират скандали и нежелателни гафове, прогнозира Руслан Борисов - Азарей

Новини
17:46 - 28 Декември 2022
4298
Астролог: Бежанци ще предизвикат епидемия или щети през 2023-та

Ако се допуснат вълни от бежанци, това ще предизвика през 2023 година епидемия или щети, причиняващи големи загуби. Това прогнозира астрологът Руслан Борисов, който е по-известен като Азарей. Бъдещи коалиции сред депутатите ще генерират скандали и нежелателни гафове, добави той.

Тъй като Плутон е на върха на хороскопа на България, то се очакват дълбоки трансформации във върховната власт на България – президент и Министерски съвет, заяви ученикът на Люмиер, цитиран от „Марица“.

„Според халдейските мъдреци всяка година е под покровителството на определен зодиакален знак и планета. 2023-та година ще бъде под егидата на зодиакалниия знак Везни и планетата Марс“, обяснява той пред пловдивското издание.

Везните са мъжки знак и той се ръководи от променливи емоционални настроения. Вместо равновесие има дисхармония, пише БЛИЦ. Знакът отговаря за партньорствата, правосъдието, международните отношения, конфликти и напрежения, за изкуствата и връзките с чужбина.

Като капак на всичко 2023 година ще се води от войнствения Марс. Той е един от главните богове от тракийския пантеон и ни е познат под името Арес. В по-късни времена римляните ще го нарекат Марс. Той е в стихията си в битките за власт и му е присъща агресията. Негови атрибути са лешояд и куче. Лешоядът е символ на връзката небе-земя и е чистачът на природата. Той почиства земята от лоша и гнила енергия. Кучето се представя като водач на душите. Марс се грижи за съперничеството, действието, активността и тежката индустрия.

По източния зодиак 2023 година е под влиянието на Водния Заек. Тя ще започне с новолунието в зодиакалния знак Водолей на 21-ви януари. Водният заек е приятен за компания, интуитивен и внимателен към околните.

Според Азарей българите са готови да действат в името на качествена промяна. Обществото ще обсъжда и изисква от управляващите различни социални придобивки и подобрения. Обменът на информация ще бъде интензивен. Тези усилия ще доведат до усъвършенствания. Жените и децата ще се радват на грижите на обществото. Ще бъдат прокарани благоприятни реформи. Нацията ще се развива и процъфтява. Търговията и сделките ще са успешни. Ще има възможност за добра реколта. Здравето на хората ще бъде променливо в различните периоди на годината.

Дава се шанс да се подобрят възможностите на хората за придобиване на блага, така че с добре преценено усилие да бъдат подобрени и повишени държавните финанси. Това обаче едновременно е свързано с големи разходи и благоприятното влияние ще изпитат само онези, чиито дела стоят под знака на Марс – военната промишленост, хирургията, машиностроенето. Разходите за военни цели ще нарушат баланса на бюджета. Купуването на нови машини във въздушните сили, както и подкрепата на определени нации с оръжие, ще ограничат способността ни да се използват финансите за по-разумни цели.

Решенията на парламента за военни разходи ще има отрицателно въздействие върху финансовата стабилност на страната. Тези действия ще предизвикат недоволства и протести. Заемите, които ще бъдат изтеглени, крият в себе си големи загуби.

Работещите ще се притесняват за насъщния си, ала ще имат и поводи да бъдат доволни. Привилегиите на властимащите ще бъдат намалени, което ще е добре за обикновените хора.

Медиите и общественото мнение ще разкрият с остра критика далавери за военни и военноморски разходи. Те ще провокират протести и недоволства, прогнозира астрологът.

Според него е необходимо да се повишат моралните устои на младите жени, за да се предпазят от някои опасни пристрастявания.

Предстоят нелеки времена за най-висшестоящите ръководители на страната. Политически личности, които стоят близо до правителството и държавния глава, вероятно ще преживеят трудни времена. Това влияние сочи смяна на правителството, обяснява ученикът на Люмиер.

Парламентът ще създаде справедливи закони за благото на хората, които ще се опитат да заздравят демокрацията и ще подобрят народното благосъстояние в борбата с икономическата криза. Това е мирно време за разбирателство във всички дейности, които имат връзка с търговията, финансите. Търговските интереси на страната ще бъдат защитени, стокообменът ще се увеличи.

Очаква се разединение в парламента, свързано с финансови интереси. Ще има провокации сред гласоподавателите при следващите парламентарни избори.

Бъдещи коалиции сред депутатите ще генерират скандали и нежелателни гафове, прогнозира астрологът. Социалната политика ще бъде в основата на законодателната инициатива в парламента.

Могат да се очакват протести, свързани с влошаване на икономическата обстановка, инфлацията в страната и решенията на Международния валутен фонд. Чуждестранните инвестиции ще намалеят.

Посланията и действията на политиците ще предизвикат протестни действия на студентите. Младата и буйна кръв може да се прояви по-експанзивно, емоционално и остро, предупреждава Азарей.

По-важните астрологични събития са следните:

- Повелителят на времето Сатурн ще се гмурне в зодиакалния знак Риби на 7-ми март 2023 година в 15:35 ч и ще пребивава там приблизително две години и половина. Възможно е да развиете интерес към медитации, изучаване на мистичната страна на човека или феномените в парапсихологията.

Влиянието е неблагоприятно за работа, обществено положение, авторитет и популярност. Въздържание, толерантност и твърдост ще помогнат да се преодолеят горепосочените трудности. Засилете волята си и внимавайте да не правите грешки в заключенията си.

Периодът е характерен с трансформация на личните цели и перспективи. Може да възникне дружба с могъщи, влиятелни хора или окултни групи.

Присъщо за периода е желанието да се реформира, преобразува или в краен случай да се напусне или разруши съществуващия социален ред.

Тъй като Плутон е на върха на хороскопа на България, то се очакват дълбоки трансформации във върховната власт на България – президент и Министерски съвет.

Юпитер ще навлезе в зодиакалния знак Телец на 16-ти май 2023 г. в 20:21 ч и ще остане там до 25 май 2024 г.

Преминаването на Юпитер през зодиакалния знак Телец се характеризира с конструктивни чувства за истинските ценности в живота и оптимистичен поглед към бизнес делата.

Ще се радвате на подобрено финансово положение. По това време е уместно да поискате повишение или заем. Ще изпитвате желание да проявявате по-голяма щедрост по отношение на пари и материални средства. Ще намирате смисъл в даряване за образователни цели.

На 20-ти април ще има пълно слънчево затъмнение в знака Овен. То ще провокира подтиснатост и апатия. Една популярна дама ще слезе от обществената сцена. Желателно е да се вземат мерки за опазване на здравето на едрия рогат добитък.

На 5-ти май ще има частично лунно затъмение в зодиакалния знак Скорпион. Възможно е да намалее добивът на плодните дръвчета.

На 14-ти октомври ще се състои частично слънчево затъмнение в знака Везни. Очаквайте намаляване на доходите. Ще има риск от фалит или трансформиране на финансова институция – банка или застрахователно дружество.

На 28-ми октомври ще наблюдаваме частично лунно затъмнение на фона на знака Телец.

Ако се допуснат вълни от бежанци, това ще предизвика епидемия или щети, причиняващи големи загуби.

„Бъдете ведри и вдъхновени. Вярвайте в силата на новото време. То ще отнесе стария строй и ще ви поднесе условия за създаване на един по-хубав свят. Търсете красивото в живота. То е навсякъде. Дори да видите нещо тъжно, което сте приели за минус, сложете му една вертикална чертица и чудото ще се сбъдне! Станало е плюс“, съветва астрологът.

„Обичайте България! Пазете я. Грижете се за нея. Всеки един от нас е една малка България. Ние сме свещите от един божествен пъзел, който ще свети занапред“, добавя той.