Астролог: До 5 май може да се сформира правителство

Септември месец ще бъде критичен за страната, предвижда Мира Кунева

Астро
14:05 - 03 Април 2023
10275
Астролог: До 5 май може да се сформира правителство

„Уран работи доста здраво в картата на България, Уран е планетата, която е непредсказуема - видяхме, че резултатите съдържат елемент на непредсказуемост, има и шеста партия, това го виждам като израз на урановата активност“, заяви астрологът Мира Кунева в студиото на Bulgaria ON AIR.

Тя съобщи оптимистични прогнози: „До 5 май има вероятност да се сформира правителство, не е чак толкова сигурно, но има реална вероятност за правителство до края на май“.

По думите ѝ септември месец ще бъде критичен за страната и тогава се очаква първата голяма криза - или заради международната обстановка, или заради вътрешни събития.

„Друга сериозна криза ще има зимата на 2024 г. Ако сега се сформира правителство, няма да е с дълъг живот. Ноември 2023 г. е добър период за нови избори, ако трябва да има септември или зимата на 2024, няма да е много добре, добави астрологът.

Кунева е категорична също, че няма лидер, който да изпъква над останалите и да изиграе ролята на обединител. Такъв се задава, но на далечния хоризонт.

По думите ѝ Кирил Петков ще има хубави влияния до май. А за Борисов март е бил с благоприятно влияние.

„С Юпитер в Овен винаги всички са много войнствено настроени, всеки се бори за нещо. Юпитер в Овен е много свързан с разпалване на военни конфликти и с говоренето за такива. Това през май ще се промени, тогава всички стават прагматични, от лятото темите ще са парите и бюджетът“, посочи астрологът.

Кунева уточни, че с Юпитер в Телец повечето държави започват да се грижат за натрупването на ресурси. За България това ще е период на плащане на много разходи.