Астролог: Идва революционна промяна по политическите върхове

Астрология
16:00 - 06 Август 2020
14989
Астролог: Идва революционна промяна по политическите върхове

Предстои значителна, почти революционна промяна по политическите върхове у нас. Ще дойдат нови хора и те ще направят революция в политическата ни система и в начините на нейното функциониране. Това прогнозира във Фейсбук астрологът Николай Радев. 

Според анализите, които той прави на база звездната карта, повечето от тези хора ще са млади, образовани, креативни и необременени, с нови, оригинални и изпълними идеи.

"Те убедително ще спечелят доверието на българите и ще задвижат промяна след промяна. Най-вероятно е голяма част от тях да дойдат от чужбина и да са постигнали вече значителни успехи там", прогнозира Николай Радев. 

Той предполага, че въпросните нови хора ще дойдат чрез натиск отвън и чрез избори, но проведени по съвсем нов начин - най-вероятно по електронен път, онлайн.

"Като цялата електронна система за гласуване ще се контролира от чужди специалисти, от партньорски страни, с цел избягване на фалшификации. И чрез много други значителни промени в методите на гласуване. Изобщо eлектрониката, IT технологиите, както и нови научни теории, открития и практики ще играят значителна роля в предстоящата една година, те ще имат основен приоритет. Вероятно ще има и електронно правителство с цел максимална видимост и избягване на всякакви съмнения за задкулисни решения, които да облагодетелстват едни, за сметка на други", пише астрологът. 

Николай Радев предупреждава, че до февруари 2021 година ще има напрежение, а след това ще стане много по-спокойно. "А напрежението дотогава ще се поддържа главно от сблъсъка между правосъдието и някои мащабни корупционни схеми, като през цялото това време ще има и натиск от протестиращи. Дотогава и цялата ни икономика ще е в стрес", сочат прогнозите му. 

Радев отправя още едно предупреждение: през следващата половин година да не се отнасяме с пренебрежение към коронавируса.