Астролог: Принципът в живота е - както горе, така и долу

Астро
16:11 - 22 Октомври 2024
2671
Астролог: Принципът в живота е - както горе, така и долу

Ние обикновените хора не се свързваме с Божествения свят чрез божествената си частица и физически стоим глупаво и се оплакваме, че все някой друг ни е виновен. 

Така топ астрологът Силва Дончева обясни неудачите на човек. И посочи какви трябва да са правилните действия на всеки от нас, за да достигнем благополучието - физическо и духовно. Ето какво посъветва тя в социалната мрежа: 

"Принципът в живота е - както горе, така и долу и той е еднопосочен.
Затова рибата се вмирисва откъм главата.

Поради тази причина, за да се промени нещо горе, разбирай управлението, трябва да се активира нещо още по-високо Горе. Човек трябва да задейства Душата си, тя живее във висшите Божествени светове и контактува с ангели и архангели, които реално управляват този свят, а те след това да променят физическото горе, т.е. управлението.

За целта обаче те трябва да видят готовност и организираност.

От друга страна управляващите задвижват съвсем целенасочено демоничните светове, които са също част от по-високия свят, и така организирано си създават защита и успех.

А ние обикновените хора не се свързваме с Божествения свят чрез божествената си частица и физически стоим глупаво и се оплакваме, че все някой друг ни е виновен".