Астролог: Уран застрашава живота на висш политик

Астрология
17:32 - 21 Април 2020
15648
Астролог: Уран застрашава живота на висш политик

За изключително внимание и предпазливост през следващите седем дни апелира във Фейсбук астрологът Марги Паскалева. "Съвпадът на Новолунието в Телец с Уран създава опасност за живота и здравето на човек от най-високо ниво в политиката и управлението", предупреждава тя. 

Според нея тази небесна конфигурация може да доведе до сериозно влошаване на дипломатически отношения между държави, до разпад на организация или коалиционни партньорства в политиката.

Марги Паскалева подчертава, че по-уязвимите държави са Великобритания, Белгия, България и др. 

Въпросното Новолуние е на 23-ти април, в 5.26 ч сутринта. То е в съвпад с Уран и в предизвикателен аспект със Сатурн във Водолей. 

"Това Новолуние засяга силно и България. Добре е властта да вземе сериозни мерки за живота и сигурността на хората с най-високи позиции в управлението. Не е изключен земен трус, тежък инцидент или взрив, голям медиен скандал или смърт на известен човек в обществото. Вече станахме свидетели на тежкия инцидент с журналиста Милен Цветков дни преди това Новолуние. Дано не последват нови тежки инциденти", обяснява астрологът. 

Марги Паскалева подчертава, че както на самия ден, така и в следващите седем дни предизвикателните аспекти в световен план повишават опасността от земетресения с разрушения и други природни катаклизми, взривове, прояви на насилие, атентати, аварии в предприятия, прекъсване на електричество, нарушаване на връзките за комуникация. 

В личен плат това Новолуние е доста неблагоприятно за родените през януари Водолеи, през април Телци, през юли Лъвове и през октомври Скорпиони, както и за всички други хора, които имат рождени „зловредни“ планети (Марс, Сатурн, Уран или Плутон) в Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

В по-малка степен ще има неблагоприятно влияние и при родените през първа декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Водолей, казва още астрологът.