Астролог: Утре е най-важният ден в годината

Заедно със Слънцето ще изгреят Венера, Юпитер и Уран, стартират два нови цикъла, казва Николай Радев

Астрология
17:00 - 17 Май 2024
270985
Астролог: Утре е най-важният ден в годината

Утре, събота, 18 май 2024 г., ще бъде един от най-важните дни през годината. Какво означава това? Означава, че през идните около 13 и половина месеца в много взаимосвързани сфери - удоволствия, любов, музика, интимни връзки, чест, достойнство, късмет, пари, усещане за щастие, професионална изява - всичко ново ще минава през гъстата цедка на почти забравеното старо, на традиционните ценности. 

Това обяви астрологът Николай Радев. Своето послание той публикува на страницата си във фейсбук. Ето какво гласи то: 

ВНИМАНИЕ! Утре, събота (18 май 2024 г.) ще бъде един от най-важните дни през годината.

В този ден един след друг ще стартират два нови, взаимосвързани планетарни цикъла. Най-напред, малко след обяд, ще е конюнцията на Венера с Уран, в трета декада на Телец, а вечерта на същия ден - и на Слънце с Юпитер, пак в трета декада на Телец.

Диспозитор (управител) и на двата цикъла ще е Венера в Телец, където освен като пряк участник, тя е и на трон. При положение, че всички тези небесни действия ще се извършват в трета декада на Телец и в ден събота, с управител Сатурн. Какво най-кратко означава всичко това?

Означава, че през идните около 13 и половина месеца в много взаимосвързани сфери - удоволствия, любов, музика, интимни връзки, взаимно доверие, чест, достойнство, дух, оптимизъм, късмет, пари, енергия, усещане за щастие, професионална изява... и на индивидуално, и на обществено ниво - всичко ново ще минава през гъстата цедка на почти забравеното старо, на традиционните ценности. Такива ще са общите, както и повечето индивидуални нагласи навред по света.

А най-добрият начин за едновременно посрещане на тези небесни начала е чрез посрещане изгрева на Слънце на 18 май 2024 г., тъй като заедно с него, почти едновременно ще изгреят и Венера, и Юпитер, и Уран.

А тези, които не успеят да направят това, нека импровизират със съответни думи най-напред в 14:40ч. (Венера-Уран) и после – в 21:45 (Слънце-Юпитер), българско време.