Астролог: Юлското Новолуние ще е наситено с емоции

Събитието ще влияе най-силно на три зодии

Астрология
22:06 - 24 Юли 2022
66502
Астролог: Юлското Новолуние ще е наситено с емоции

Новолуние се очаква в края на юли. Астрологичното събитие ще се случи в сезона на Лъва, точно на 28-мо число. То ще вдъхнови мнозина за повече творчески начинания и подтикне към самовглабяване. 

Някои могат да добият самочувствие и увереност, но и усетят драмата в живота си. Все пак, точно в техния период и Новолуние, Лъвовете са кралете на интригите. 

Каквото и да става до края на месеца, енергията на Новолунието дава шанс за ново начало. Но за него трябва по-задълбочено планиране, което няма да мине без известни спънки за определени зодии. 

„Лъвът обича да блести, тъй като се управлява от Слънцето, така че много хора ще имат желание да бъдат забелязани по време на Новолуние“, казва астрологът Райън Марквард. И добавя, че освен някои конфликти във взаимоотношенията, ще има и доста предизвикателства пред личността, с които някои ще се сблъскат по пътя към усъвършенстването си. 

Интензивен съвпад на непокорните Уран и Марс ще се случи именно по време на юлското Новолуние. Въпросният транзит е насочен към нашите финанси и носи дестабилизираща енергия. Ето защо астрологът съветва да внимаваме с разходите в края на месеца. 

Фиксираният знак Лък се премества в дома на семейството на Телеца. Затова всички, родени под втория, ще помислят за защитата на себе си и своите близки. Ако не бъдат внимателни, могат да усетят силна арогантност и консервативното мислене на околните.

Но това не бива да ги обезкуражава и затваря. Напротив - астрологичното събитие ще ги подтикне към нови начинания и промяна, която може да започне с непредвидени пътувания. 

„Въпреки че новолунието в Лъв е свръхтворческо, Телците ще се почувстват така, сякаш не могат да си намерят място“, казва Марквард. И добавя, че Телците трябва да приемат повече предизвикателства и излязат от зоната си на комфорт. И да поработят над своето ново Аз. 

Не само по време на Новолуние, а до средата на август, всички ще гледат към Лъвовете. Те ще помислят за себе си и ще добият по-голяма увереност да направят нещо непознато. А след отпуската може да ги чакат и нови професионални висоти. 

„Лъвът е героичен знак, но това Новолуние ще го накара да се почувств още по-смел от обикновено“, обяснява Марквард. Но съвпадът на Марс с Уран се случва в дома на кариерата и обществената репутация на представителите на знака. Това води до стресови моменти в офиса. Но ако Лъвовете действат в екип, може и да се издигнат съвсем скоро. 

Фокусът при представителите на Водолей е техния любовен живот. Просто защото Лъвът се премества в дома им на отношенията. И със себе си може да доведе някой нов обект за ухажване. А за обвързаните ще има прилив на романтични моменти. 

„Водолеите обичат да бъдат в ролята на наблюдател, но това Новолуние може да ги накара да станат свидетели на разрушение в живота на някого, когото обичат“, обяснява астрологът. 

Независимо от състоянието на тяхната връзка, Водолеите притежават чувствителност, която ще им помогне във всяка една ситуация на 28 юли. Все пак новата Луна със сигурност ще ги въвлече в драма - заради съвпада на Марс и Уран. Има риск за трудности при по-сериозните семейни връзки, но важното е, че повечето ще открият баланса и съумеят да излязат максимално бързо от напеченото положение. Дори и да имат лош късмет, трябва да го приемат като полезен опит.