Астролог зове за колективна молитва

С нея могат да станат чудеса, казва Филип Филипов

Мистика
11:02 - 24 Март 2020
5008
Астролог зове за колективна молитва

Към колективна молитва през следващия месец зове българският астролог Филип Филипов на фона на колегите си от другите страни, където преди всичко се набляга на разположението на планетите и звездите.

Важно е тези молитви да започнат на 24 март 2020 г. в 11,28 ч. и се повторят на 25.03 при залез Слънце и на 26.03 при изгрев Слънце, казва астрологът и обяснява, че това са трите дни на началото на Слънчево-Лунния цикъл. От 27.03 нататък молитвата се повтаря всеки ден в 12:00 и така 30 дни или повече при необходимост, но ако 100 000 човека правят заедно молитва поне 30 дни ще настанат чудеса и човечеството ще победи пандемията и ще навлезе в нова фаза на развитие.

Методът на Колективна молитва и медитация се е доказал дори експериментално, защото Квантовата физика вече е доказала, че съзнанието на човека на квантово ниво определя промени в цялата Реалност посредством преживяванията на нашето висше съзнание - т.нар. Съзнателна душа, изтъква Филипов. Молитвата е най-висшата изява на Любовта на душата към Цялото, Божественото и Христовия принцип във Вселената и вътре в нас.

Хора с други религии също могат да се молят. Мюсюлмани, юдеи, индуси, будисти, заратустриани и хора от всички религии могат да направят Добрата молитва и 91 Псалм без проблем. Христос е Господ за всички, независимо от религията. Колективната молитва е мощно средство за връзка с Христовите йерархии и противопоставяне на демоничните планове на тъмните сили, които искат да сведат броя на човечеството до 1 милиард и да го разделят на господари и слуги, допълва Филипов.

Молитвите са Добрата молитва, 90/91 псалм(Който живее под покрива на Всевишнаго...) и формулата: "Господи, Исусе Христе, защити и спаси мен, моето семейство, родината ми, Европа и Цялото човечество от коронавируса и ни научи как да изпълняваме Твоята Воля Господи Съвършено!". Визуализирайте по време на тази формула как сте здрави, как България, Европа и Планетата са здрави, напълно изчистени от коронавируса и хората изпълняват съвършено Христовата воля.

Филипов изтъква, че целта е да се работи за Одухотворената от Христос Планета Земя и "нашето Божествено развитие в напреднала духовна и космическа цивилизация, ръководена от Христовия Дух, Който е едновременно Съзнанието на нашите Галактика и Съзнанието на нашата Звезда - Слънцето. Всички народи, независимо от религията, традицията и миналото си са призвани да се обединят в обща планетарна цивилизация, не чрез водено от тъмни, материалистични и изкушаващи интереси глобално правителство, създадено от антихриста, а планетарна цивилизация, вдъхновена и ръководена от Христос, живеещ не някъде отвън, а вътре в човешките души. Това е Царството Божие на Земята, което вече е наближило".