Астрология и онлайн хазарт: Нишова субкултура

Открийте интригуващата връзка между астрологията и хазарта. Научете как зодиакалните знаци и рождените карти могат да повлияят на вашия късмет и стратегии за залагане.

Нещо за четене
11:12 - 18 Септември 2024 (обновена)
528
Астрология и онлайн хазарт: Нишова субкултура

Астрологията се отнася до изучаването на небесните същества и как тяхното движение засяга хората. Играчите разчитат на различни системи от вярвания и талисмани, когато правят залози. През годините се наблюдава нарастване на броя на хората, които вярват, че подреждането на звездите или планетите влияе върху способността им да печелят, когато играят хазарт. Сайтове като Vulkan Vegas претърпяха приток на залагания всеки път, когато съществува космическо събитие като новолуние. Това просто показва, че късметът играе голяма роля в психологията на играча.

Субкултурата на използване на небесната наука при удари на пънт се е развила с течение на времето. Сега има класации за хазарт, които разбират кога е вашият щастлив ден в зависимост от вашия зодиакален знак. Като начало има дванадесет зодиакални знака, разделени на четири елемента. Това са:

1. Водни знаци — Скорпион, Рак и Риби;

2. Огнени знаци — Лъв, Стрелец и Овен;

3. Земни знаци — Козирог, Телец и Дева;

4. Въздушни знаци — Близнаци, Везни и Водолей.

Всяка зодия носи късмет. Въпреки това е разумно да разберете тънкостите на небесния свят, за да знаете в кои дни или по кои часове вашият знак носи късмет. Това също ще ви помогне да разберете на кои числа трябва да залагате, за да си осигурите печалби.
Връзки между гледането на звезди и залагането

Проведени са проучвания за връзката между разбирането на вашите астрономически сигнали и това да бъдете по-добър залагащ. Някои от обсъжданите точки включват:
Вашата рождена карта

Можете да определите вашата рождена карта, като погледнете мястото, часа и датата на вашето раждане. Тези три елемента влияят на това къде ще лежи вашата диаграма. Те ще диктуват кои са вашите щастливи периоди. Важно е да ги знаете, за да сте наясно с най-добрия период за залагане.

Времеви движения на планетите

Тъй като планетите се въртят и движат във Вселената, зодиите реагират различно на тях. Съответно, вашият зодиакален знак може да бъде облагодетелстван от движението, така че да се насладите на поредица от късмет при удар. Това е моментът да увеличите късмета си и да използвате уменията си за залагане по подходящ начин.

Възползвайте се от силните страни на вашите знаци

Всеки различен зодиакален знак представя широк набор от личностни качества, които влияят върху склонността им към риск при залагане. Например, Овен, който е огнен знак, има по-висок апетит за риск, който позволява по-големи залози, които водят до по-големи печалби. Следователно трябва да правите залози според вашите личностни черти, за да увеличите максимално шансовете си за печалба.

Ръководство за късмета на зодиака

Всеки знак има свой уникален щастлив ден и число. След като разберете кога пада вашият, можете да правите залозите си по начин, който отговаря на вашия късмет.

Водни знаци

Тези знаци са известни с това, че имат емоционална дълбочина, интуиция и чувствителност.

1. Скорпион — вашата спокойна и уравновесена личност ви привлича към бакара, тъй като тази игра ви позволява да вземате внимателно обмислени решения. Вторник са най-добрите дни за игра и трябва да разчитате на числата 1 и 7.

2. Рак – като социалните пеперуди вие процъфтявате в интерактивна среда. По този начин, бинго ще бъде вашата най-щастлива игра. Най-добрият ден за игра е понеделник и залагането на числа 2 и 7 или техните кратни със сигурност ще увеличи шансовете ви.

3. Риби - силните ви емоции правят ротативките най-добрата игра за вас. Най-добрият ви шанс е да играете в четвъртък, като се фокусирате върху 3 и 7.

Огнени знаци

Хората, принадлежащи към тези зодии, имат страст, енергия и динамичен характер.

1. Лъв – Вие сте стратегически и доминиращ мислител, който ще процъфтява в блекджека. Играйте в неделя и използвайте числа 1 и 5 и кратни на 5, за да разбиете опонентите си.

2. Стрелец — Вие сте ентусиазиран победител, чиято предпочитана игра трябва да бъдат онлайн ротативки. Правете залози в четвъртък и се фокусирайте върху числата 3, 5 и 8.

3. Овен — вашият щастлив ден е вторник и числото 9 или някое от неговите кратни е сигурен залог за вас. По природа вие сте много състезателен човек; следователно играта на покер е най-добрата високорискова игра, която да ви предизвика.

Земни знаци

Това са хора, които са обосновани и са известни като практични и надеждни.

1. Козирог — вашата срамежлива личност прави рулетката любима игра. Да играете виртуално в събота и да се фокусирате върху 6 и 8 е перфектната вечер за победи за вас.

2. Телец — вие сте стратегически мислител. Следователно заровете са най-добрият ви вариант. Петък е вашият щастлив ден и 5 и 6 или техните комбинации са числата, върху които трябва да се съсредоточите.

3. Дева — вие сте прагматичен мислител, който процъфтява в блекджека, особено ако играете в сряда. Вашето щастливо число е 5 и всички негови кратни.

Въздушни знаци

Хората, принадлежащи към тази група зодии, са интелектуални, комуникативни и аналитични по природа.

1. Близнаци — личността ви сърби за интерактивни игри; следователно, играта лично може да бъде по-интересна за вас от онлайн хазарта. Вашият щастлив ден е сряда и номер 14 е вашият залог.

2. Везни — вие сте очарователен и спонтанен човек, който процъфтява в петък. Вашата най-добра игра е видео покер и трябва да се съсредоточите върху числата 5, 6 и 9.

3. Водолей — събота е най-добрият ви ден за игра, тъй като е идеалният ден за Texas Holdém, която е любимата ви игра. Внимавайте за числа като 3, 7 или 9, за да увеличите печалбите.

Късметът ви при пънтинг се влияе от много неща, включително астрономията. Трябва да използвате знанията си за небесните знаци, за да подобрите уменията си и да увеличите победит