Астролози: 11 и 12 февруари ще са магични дни

Общество
11:54 - 05 Февруари 2021
6446
Астролози: 11 и 12 февруари ще са магични дни

Тази година е наситена с важни астрологични събития, категорични са астролозите. 

На 30 януари Меркурий стана ретрограден и ще бъде такъв до 21 февруари. През този месец обаче има и други много интересно планетарно събитие- на 11 и 12 февруари, 7 небесни тела ще са в знака Водолей.

Именно в тези два дни, когато е китайската Нова година, която винаги се пада на новолуние във Водолей, ще имаме Слънце, Луна, Меркурий, Венера във Водолей, Юпитер и Сатурн във Водолей и астероида Минерва отново във Водолей.

Това са общо 7 небесни тела в този знак, което се случва изключително рядко.

Водолеят е технологичен, интелигентен, приятелски знак. А когато 6 планети са в този знак силата му се увеличава многократно.

Според световноизвестният астролог Гал Сасон, в периода 11-12 февруари ще наблюдаваме много промени, революции, разклащане на лидерски позиции. Енергията ще се премести от Земята към Въздуха.  Дори в личен план фокусът към кариерата, успеха, парите, за които досега отговаряше Козирог, ще се премести към Водолея, към колективното.

Сасон е категоричен, че тази година ще е важна за България. Първо, Юпитер, планетата на позитивизма и растежа, се мести в дома на парите и талантите за България. Тоест икономиката и финансите ще се подобрят в страната през 2021 година, особено от март-април.

Едно рядко явление, което се случва на всеки 84 години, ще е така нареченото завръщане на Уран.

Уран се свързва с революции, бунтове, технологии, иновации, така че може да има нови открития или изобретения, идващи от страната ви или от българи, живеещи в чужбина. Може да са научни открития или пък стартъпи, които ще имат успех. След това Уран ще се премести в дома на семейството. Това означава, че може да има върхове и спадове, свързани с недвижимите имоти, или пък промени в дома и семейството.

Често, когато има такова движение на една планета, говорим за пробуждане. Уран ще пробуди не само българите, но и Колелото на късмета, което се свързва с енергиите на парите, финансите, новите таланти. Това ще се усети много силно през февруари.