Атанас Бобоков пръснал над 1 милион по миската Ива Титова

Новини
14:19 - 29 Май 2020
43164
Атанас Бобоков пръснал над 1 милион по миската Ива Титова

По-големият от двамата Бобокови - Атанас, се прочу като неуморен плейбой, още в зората на процъфтяващия си бизнес с масла и акумулатори през 90-те. И по време на първия си брак, от който има дъщеря, на собственика на „Приста ойл” се приписваха куп авантюри с всякакви млади красавици. Черешката на тортата в списъка му обаче остава миската Ива Титова, по която Бобоков губи и ума си, и доста пари… Твърди се, че по младата си любовница, Бобоков е хвърлил повече от 1 милион за тоалети, разходки в чужбина и луксозни заведения.   

С ослепителната блондинка, Бобоков -старши се запознава в известен столичен ресторант. Запленена от чара му, добре подплатен с известност и пари, хубавицата, която тогава се подвизава като манекенка, дръзко сяда на масата, на която похапва бизнесменът и директно признава, че иска да се запознае с него. Така тръгва любовната им история и Атанас Бобоков така хлътва по хубавицата, че се развежда със жена си.      

40-годишният мъж е готов на всичко, за да заживее с избраницата си, глези я като принцеса и изпълнява всичките й прищевки - купува й скъпи тоалети, бижута, води я в първокласни ресторанти, не липсват и разходки в чужбина в петзвезден лукс. Запознати с авантюрата, твърдят, че Бобоков е пръснал над милион само за подобни глезотии.     

Шумен скандал преследва двойката през 2003-а, когато Ива печели титлата „Мис България”. Навсякъде се говори, че бизнесменът е платил над 50 000 лева, за да угоди на каприза на приятелката си да се окичи с короната на най-красивата неомъжена жена. Мнозина от модния бранш обаче директно заявяват, че Титова е много далеч от голяма красавица, невзрачна е и не заслужава титлата.

Бобоков обаче съвсем не мисли така. В това време, той вдига истински палат в „Драгалевци”, където да заживее с русокосата си избраница. Две години по-късно обаче любовта си отива, Атанас се разделя с Титова и я заменя с далеч не толкова атрактивната студентка Гери.    

За разлика от по-големия си брат, Пламен, е доста по-консервативен. Малкият брат обожава жена си Христина и не поглежда извън семейното гнездо. Затова и бохемския живот на брат му никак не е по вкуса му. Съпругата на  Бобоков-младши се е посветила на изкуството.

От години, семейството попълва ценна колекция с произведения на изкуството, сред които има ценни експонати от цял свят. Семейство Бобокови е запалено по модерното изкуство - инсталации, видео арт, както и по живописта.