Атанаска от Павликени обрана от гаджето (СНИМКИ)

През ключалката
12:55 - 17 Октомври 2019
6052
Атанаска от Павликени обрана от гаджето (СНИМКИ)

Култовата Атанаска от Павликени стана герой в любовна драма с криминален финал. Блондинката, която се прочу с клипове с пиянски и вулгарни изцепки, се разделила с последното гадже след 8 месеца любов.

Причината е, че мачото я обрал и изоставил. „Казват, че жените били заради парите с мъжете. При мен май е обратното. Оказа се, че са с мен само заради едно – парите ми. Бившият ми открадна трицифрена сума на раздяла. А следващите на мой гръб изкарват пари, защото те самите не могат”, избухна в емоционална изповед блондинката, пише „Флагман”.

„След 8 месеца съжителстване заедно всичко приключи и дори се радвам, защото видях, макар и късно, кой стои пред мен. Всички мъже са еднакви, поне в това се уверих за пореден път”, казва още Атанаска.

„Коронният номер на скъсване е „Имам твои пикантни снимки, ще те направя звезда в интернет!” Или: „Ей сега ти хаквам фейсбука”, оплаква се Атанаска, чийто псевдоним в чалгата е Аксиния.

Павликенчанката е категорична, че повече няма да се довери на мъж и дори не търси нова връзка. И няма да се подлъже, когато следващия се опита да я омае със сладки приказки.

„Не съм сама. Единственият човек, който ме обича истински, е кучето ми! Кучето не е като хората, а аз в моя живот вече не искам хора”, категорична е Атанаска.

Наскоро пишман певицата потресе феновете си и с разкритие, че ги е мамела, че е бременна. „Бъзиках се с вас. Коремът ми се беше получил от много бира, защото, както знаете, аз съм парти животно”, хили се Атанаска.