Атракция в ефир: Лорда дава "Мъжка дума" в телевизията на Волен

Деница Сидерова ме покани да стартирам мое предаване, сподели Евгени Минчев

Новини
10:33 - 08 Юли 2023
7176
Атракция в ефир: Лорда дава "Мъжка дума" в телевизията на Волен

Светският лъв Евгени Минчев ще забавлява зрителите в ново предаване по телевизията на Волен Сидеров - "Алфа". Това сподели самият той на профила си във фейсбук. 

"Снощи бях официално поканен от Деница Сидерова да стартирам мое предаване в телевизия АЛФА.
Реших предаването да се казва МЪЖКА ДУМА и в него да се дискутират ежедневни теми, религия, спорт, бизнес, политика.", сподели остроумният шоумен. 

Предаването, което със сигурност ще е скандално и атрактивно и ще носи неповторимия стил на Ватмана, ще има рубрика "Твоята поезия/Моята поезия", в която читателите могат да изпращат свои стихове, които след специален подбор ще бъдат прочетени в ефир.

Минчев е измислил хитра заставка с игра на думи. Всяко предаване ще завършва с фразата: "Вие бяхте с Евгени, лордея се с вас. "

В знак на приятелски чувства, Лорда се щракна с половинката на Сидеров - Деница и пусна снимката под съобщението за новото си предаване.

Минчев е доказал от години острото си перо, като изразява индивидуални и колоритни мнения по горещи социални въпроси в държавата. В повечето случаи, Лорда си навлича повече врагове, отколкото фенове заради позициите си, в които не цепи басма на никого.