Атракция в парламента: Нона се барна в "цвят лилав"

Новини
18:00 - 16 Декември 2020
4682
Атракция в парламента: Нона се барна в "цвят лилав"

Соцдепутатката Нона Йотова за пореден път събра очите на всичките си колеги в парламента. Скандалната актриса, която от край време шокира с ярки и ексцентрични арт тоалети в пленарна зала, му намери цаката в Covid-времената – има си цяла колекция от атрактивни маски и ги сменя за всеки тоалет. Така депутатката превърна предпазните средства в бижута.

В днешната парламентарна сряда обаче, Нона обра овациите, след като се появи, пременена в лилаво.

Към стилното сако във виолетово, Йотова бе добавила и маска в същия цвят с надпис, който малцина депутати успяха да разчетат, а още по-малко преведоха посланието. „Great things take time", разчете текста Lupa.bg, което в превод означава "Великите дела отнемат време". Колегите на Нона веднага заключиха, че актрисата открай време си е фен на големите каузи. Остана обаче въпроса с какви велики дела сега се е захванала съпругата на бившия силов шеф Богомил Бонев.

Шик ансамбълът на Йотова не свършваше дотук – към костюма и оригиналната маска, тя бе добавила колие с огромно лилаво цвете на шията си. Същото голямо цвете се виждаше и на пръстена й.

„На нея й вървят такива шантави и по-разкрепостени комбинации, актриса е все пак…“, коментираха заинтригуваните й колеги.

Нона отдавна се похвали на колегите си в парламента, че си е накупила маски за всичките тоалети в гардероба, за да си създава настроение в трудните епидемични времена.

Откакто е депутат, Йотова не пропуска да се появи в пленарна зала с шармантни и необичайни дрехи в най-смели тонове. На протестите пък, съпругата на Богомил Бонев събра и овации, и критики, като се облече в трите цвята на националното знаме.  

Снимка: Агнес Методиева