Авиокомпания изпрати куче в Саудитска Арабия вместо в САЩ

Ужасените стопани получили друг домашен любимец на летището в Нешвил

САЩ
23:10 - 22 Декември 2022
4469
Авиокомпания изпрати куче в Саудитска Арабия вместо в САЩ

Семейство от Тенеси настоява за отговори, след като авиокомпания по погрешка изпрати тяхното куче, пътуващо до Нешвил, през половината свят в Саудитска Арабия.

Семейството, което се мести от Лондон в Тенеси, открива шокиращия скандал, когато пристигат на международното летище в Нешвил и им е дадено друго куче, съобщава Ню Йорк поуст.

„Казаха, че не е в Нешвил, и казаха, че най-доброто им предположение е, че е в Саудитска Арабия“, каза Мадисън Милър пред медията, имайки предвид любимото си 5-годишно кученце на име Блубел.

След около час персоналът на летището й изпрати снимка на Блубел, заключена в контейнера си, потвърждавайки, че тя е в близкоизточното кралство.

В продължение на три дни Милър и нейният съпруг неспокойно чакаха кучето им да им бъде върнато. Въпреки това, когато най-накрая я върнаха след три полета и 63 часа, казаха, че се е променила в съвсем различно куче.

„Трябваше да отидем и да я издърпаме от контейнера, защото тя беше толкова ужасена и тогава разбрахме, че нещо не е наред“, каза Милър.

Превод от в. Ню Йорк поуст