Автентичен депесар към Доган: Направихме ви милиардери! Как ще ни изключите

Чакъров източваше хазни и погубваше хора като солети, а Аталай купуваше яхти и въртеше милиони от горива, избухна Игнат Денев

Политика
12:30 - 30 Август 2024
13956
Автентичен депесар към Доган: Направихме ви милиардери! Как ще ни изключите

Войната в ДПС подпали мрежата, където продължава да ври и кипи. Любопитен коментар предизвика множество реакции и накара хората да се запитат къде всъщност е заровено кучето за конфликта.

Автор на разбиващия пост в социалните мрежи е Игнат Денев, избирател на ДПС, който се определя за "автентичен депесар". Той обвини Доган и кликата около него и изтъкна, че именно гласоподавателите са ги направили милиардери. 

Денев посочи поименно кой от обкръжението на Сокола за какво е отговорен.

Ето какво се казва в поста:

ПРИЯТЕЛИ, СПОДЕЛЯЙТЕ, АМА НАИСТИНА СПОДЕЛЯЙТЕ МАСОВО В ГРУПИТЕ ПО РЕГИОНИТЕ ЗА ДА РАЗБЕРАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ИСТИНАТА!!!

Сърдечни благодарности на.....(истински автентичен депесар и Човек) за поредния материал!!! Обещавам Ви, тези хора и пъкленото им дело ще бъдат спрени, а заграбеното върнато!!! 

СЛЕД КЪСА ЗДРАВОСЛОВНА ПАУЗА САМО ДА НАПОМНЯ, ЧЕ НЕ СЪМ ЗАБРАВИЛ ДА ПОКАЖА ИСТИНСКИТЕ ЛИЦА НА ВСИЧКИ ОНЕЗИ КОИТО 34 ГОДИНИ ГИ НОСИХМЕ НА ГЪРБА СИ ВСИЧКИ ЗАЕДНО. Не съм забравил 2,3 и 4 епизод от сериала Разград, нито пък Кърджали, Крумовград, Севлиево и много други не съм забравил.

Изключително съм щастлив от последните събития случващи се през последните два-три дни. На тези самозванци да ги накараш да го направят, няма да го направят. Ахмед никога не е имал подобна ситуация да дерибейства сам. Явно вече работата е сериозна. Да използваш званието „Почетен Председател“, за да налагаш чл.6 от Устава на ДПС е равносилно на детеубиец в тази ситуация, която се случва в ДПС. Говорим за колективно тяло, а се взимат еднолични решения пак и пак и отново и пак и после пак и така 34 години. Само това, че били предложени за изключване и вече били изключени. Кои? 10-15 човека ли? Те ли ви пречат. Ами добре. Да речем, че ги изключихте.

Ами всички онези хиляди хора, които копнеят за Новото начало? Тях как ще ги изключите? Или тях пак ще ги излъжете, за да може Аталай, Чакъров и ония около тях да станат още по – богати. Е, стига де! Не става с вълшебна пръчица тези неща. Тези неща вече не стават с едно казване. Г-н Доган, колко знаете за Чакъров и Аталай и Джейхан и Илхан? Много, нали? Защо наказвате избирателите си с тях. Какво Ви направихме ние на Вас?

Освен, че Ви направихме милиардери на Вас и на онези глуп*ци около Вас. Каква друга вина имаме? Чакъров като източваше общинските хазни, фондовете, бизнес рекетите и погубваше хора като солети за закуска, някой нещо каза ли му? Направи го на гърба на Доган. Аталай като прекарваше общинските проекти за милиони и опъваше комисионните си, купуваше яхти, мачкаше хора, правеше бизнес с горива за милиони пак на Ваш гръб, някой нещо каза ли му. Ами строителния бизнес на Джейхан за милиони, зърнопроизводителите, ДДС измамите???

Пак му покри бакиите. А Илхан, колко пари източи от измислени семинари на Евро парламента. Пак на Твой гръб Ахмед. Няма смисъл даже да продължавам. Ти ги знаеш по – добре от мен. Знаеш ли какво ги събра до теб? Знаеш ли защо си метнаха задниците до теб? От страх. Шубе. Затвор. Няма какво да ти казвам.

Ти знаеш всичко по – добре от мен. Нали знаеш, че всичко се подпали от Аталай и „СИЕ“. Нали разбра как грубо тръгна през хората на „онази вяра“ през дадени общини, едни такива, специални. После дребните слуги на дявола, които още не са си платили греховете в Хасково, Момчилград и др.......ОПААААА, по – добре да спра. Нали? Един последен въпрос г – н Доган и всички измислени и създадени около Вас карикатури. Казвате във видеото, че ще спасите България от „момчето“, а кой ще спаси избирателя от тези около Вас. Кой ще ни спаси от Аталай, Чакъров и тези около тях. До кога ще им пълним гърлата, торбите и джобовете.

Докога ние ще им гледаме децата, та и внуците. До кога ще ги търпим. КАЖИ АХМЕД! ДО КОГА? ОЩЕ 34 ГОДИНИ ЛИ? АМИ НЯМА ДА СТАНЕ. НОВОТО НАЧАЛО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ. С ТЕБ ИЛИ БЕЗ ТЕБ, С ПЕЕВСКИ ИЛИ БЕЗ ПЕЕВСКИ. НОВОТО НАЧАЛО ВЕЧЕ Е ФАКТ. ЗА АМАТЬОРИ КАТО ЧАКЪРОВ, ИЛХАН, АТАЛАЙ, ДЖЕЙХАН И ДРУГИ ДАЖЕ НЯМА И ДА ГОВОРЯ. ТЯХНАТА ПЕСЕН Е ВЕЧЕ Е ИЗПЯТА ЗА МЕН.