АвтоБОТ – първият в България чатбот с изкуствен интелект в автомобилния бранш

Вече имате ваш личен асистент, който ви предоставя бърз и лесен достъп до информация и услуги, свързани с вашия автомобил

Топ
15:13 - 28 Септември 2023
2559
АвтоБОТ – първият в България чатбот с изкуствен интелект в автомобилния бранш

Днес имаме удоволствието да ви представим АвтоБОТ - първият в България чатбот с изкуствен интелект в автомобилния бранш! MyVe.bg, платформата, която стои зад АвтоБОТ, е на ваше разположение, за да ви осигури неограничен достъп до информация и съвети, свързани със състоянието и поддръжката на вашия автомобил.

Защо е толкова полезен? АвтоБОТ представлява ваш личен асистент, който ви предоставя бърз и лесен достъп до информация и услуги, свързани с вашия автомобил всеки път, когато имате нужда от него. Само с няколко клика можете да проверите кой е размерът на гумите на вашата кола, колко литра масло побира двигателя, каква нова кола да си купите, как да шофирате по-безопасно или да ви предостави съвети за икономия на гориво. Цялата информация е достъпна бързо и удобно – само с няколко клика и всичко, от което се нуждаете е достъпно чрез АвтоБОТ на MyVe.bg.

Целта е да се спести време и грижи, като ви предоставя лесен и бърз начин до цялата налична информация, която е на ваше разположение. Този интегриран онлайн помощник не само предоставя решения за вас и вашия автомобил, но и представлява надежден източник на информация.

Но това не е всичко! Не забравяйте, че той винаги е линия, готов да отговоря на вашите въпроси и да ви предоставя информация 24/7/365. Не се колебайте да го питате за всичко, което ви интересува от света на автомобилите - от препоръки за масло и гуми до съвети за избор на цвят на автомобила.

АвтоБОТ ще направи животът ви по-лесен и по-безопасен на пътя. Присъединете се към платформата MyVe.bg и открийте всички предимства, които този интелигентен помощник може да ви предложи. Нека грижата за автомобила бъде по-лесна, бърза и удобна с АвтоБОТ и MyVe.bg!

Можете да се регистрирате бързо и лесно ТУК.