Азис излъга, че е станал татко за втори път

Топ
13:46 - 26 Май 2022
12445
Азис излъга, че е станал татко за втори път

Азис стана татко за втори път! Тази новина обикаля светските сайтове от няколко часа насам, като източник е самият изпълнител. „Да станеш баща за втори път на 44 години е благословия!“, написа Азис под снимка с бебе на около месец. Ромският славей уточни, че е момченце и се чувства много горд татко.

Азис изобщо не е станал татко, а това е поредният му пиар номер, твърди Show.bg . Всъщност бебето от снимката е наскоро роденото трето дете на Светлана и Християн Гущерови. Синът им е долу-горе на такава възраст и не е изключено Азис да му е станал кръстник. Това обяснява и защо е написал, че е станал баща, предвид силната връзка с кръщелника му.

Постът на изпълнителя предизвика бурни реакции и никой нито за миг не се усъмни в новината. Дори от Нова ТВ се вързаха на „партенката“, но след като си провериха информатора, бързо изтриха лъжливата информация от сайта си.

Азис вече има едно дете – красивата Рая на 14 г. Майката на момиченцето е Галя, като според официалната версия тя е заченала ин витро, а донор е бил фолк певеца. И тук обаче се прокрадват съмнения, тъй като момиченцето е със сламено руси коси, сини очи и бяла на цвят кожа.