Азис празнува рожден ден в шоуто на Рачков

Любопитно
22:39 - 07 Март 2021
5769
Азис празнува рожден ден в шоуто на Рачков

Повелителят на шоуто Димитър Рачков се завръща в телевизионния ефир, за да постави началото на предаването „Забраненото шоу на Рачков“. То ще забавлява феновете всяка седмица с палитра от различни гости, разнообразни теми, скечове, музикални изпълнения и много изненади.

Съзвездие от знаменитости стана част от първото предаване тази вечер, което бе посветено на житейския път на водещия. До него застанаха някои от най-добрите български актьори, сред които Краси Радков, Любо Нейков и Мариус Куркински, а в първия скеч зрителите видяха и любимата Мария Сапунджиева. За първи път те се събраха на една телевизионна сцена като специални гости и близки приятели на Рачков.

„Забранените“ музикални дуети и изпълнения ще се превърнат в запазена марка на шоуто. Тази вечер зрителите видяха Криско да изпълнява микс от „Мила кукло барби“ и „Мики Маус“, а Росица Кирилова зае неговото място с хитовете му „Базука“ и „Видимо доволни“. Още един любим певец се появи на сцената и то на връх рождения си ден. AZIS отпразнува 43-ата си годишнина в шоуто, а като специална изненада се появи неговата майка.

Илиана Раева, Кубрат Пулев и Джулиана Гани внесоха настроение и провокация в първото издание на „Забраненото шоу на Рачков“. В публиката зрителите видяха още познати лица от родния шоубизнес, пряко свързани с темата на първото предаване – Искра Ангелова, Кака Лара, Иво Казасов, Димо Падалски, проф. Кантарджиев и др. Продуценти на „Забраненото шоу на Рачков“ са братята Джуди и Маги Халваджиян и тяхната продуцентска къща „Глобал фрейм“, а главен сценарист е Иван Ангелов.