Азис вече взима 15 бона хонорар

Чалга звездата рухна от преумора и стигна до болница, но щом се закрепи, пак хукна по участия

Шоу
19:35 - 07 Август 2022
3741
Азис вече взима 15 бона хонорар

Азис буквално не се спира. След като преди седмица силно притесни феновете си, включвайки се от болничното легло с абокат на едната ръка, кралят на попфолка едва дочака да се позакрепи и пак хукна по участия. И все пак си е взел поука или поне такова впечатление създаде, като изтъкна в последния си пост в истаграм.

„Убедих се, че човек на моята възраст, 44-годишен, няма право да се претоварва с работа като моята! Три дни по болници, системи и медикаменти, аз все още не се чувствам в силата си. Почивка у дома с приятели е най-хубавото нещо. Днес вече съм добре, както се вижда. Благодаря за грижите на лекарите и на всички вас”. В края на поста си Азис не пропусна да напомни за поредната си изява .

Когато преди дни се включи от болничното легло с абокат на едната ръка, Азис сподели, че потърсил лекарска помощ, защото се изтощил и преуморил. Това наложило вливането на системи. Въпреки това, часове по-късно певецът бе на участие в столичен клуб. Бързото му възстановяване явно не е успокоило майка му, която още на следващия ден долетя от чужбина, за да се увери лично в доброто му здраве.

Изглежда Азис не мисли да отменя участия, но вече е решил да не се претоварва. Той бе на кратка ваканция с приятели. Чувства се по-добре и даже е подновил тренировките си във фитнеса.

В момента интереса към звездата е колосален. Той има поне по 3 участия в седмицата, при положение, че отказва много от изявите си, пише "Уикенд". Според хора от бранша, хонорара му за ангажимент също е чувствително повишен. След като дълго време работеше срещу твърди 10 бона, в момента краля на фолка прибира по 15 000 лева за всяка своя изява.