Азис замяза на Алла Пугачова

Нещо за четене
17:09 - 23 Февруари 2021
2972
Азис замяза на Алла Пугачова

Азис се превърна в двойник на примата на руската естрада Алла Пугачова. Кралят на фолка се показа с драстично променена визия заради участието си в „Като две капки вода“. В първия епизод на шоуто ромският славей си избра да пресъздаде образа на Джоуи Темпест от Europe. Вместо на Джоуи, Васко приличаше повече на Алла, забеляза Lupa.bg. Журито също отбеляза този факт. 

„За мен е огромно щастие да съм отново на тази сцена. Смятам, че тази песен е страхотна за откриване на шоуто. Тук съм, за да спечеля“ – сподели той преди да изпее култовия хит на групата. Въпреки силната си амбиция, той не успя да спечели вота на журито, колегите си и зрителите, и се нареди на предпоследно място.

Азис прилича повече на Пугачова, отколкото на Джоуи Темпест 

Алла и кралят на фолка са с еднакви прически

На Краля на фолка му се наложи и да обръсне брадата си, за да може да изпълнява различните превъплъщения в образите, които му отрежда бутонът на късмета в шоуто. Той се сбогува с емблематичната си брада за следващите три месеца и се похвали пред почитателите си в социалната мрежа, че се харесва и така.

„Мислех, че ще бъде по-страшно. Честно да ви кажа, хич не изглеждам зле. Това е заради прическата, която моята приятелка Дима направи специално за мен. Казвате, че съм свалил минимум 10 години. Не знаех, че преди да се обръсна изглеждах стар“ – пише певецът.