Азис заприлича на терорист (Снимки)

През ключалката
11:49 - 10 Януари 2020
10451
Азис заприлича на терорист (Снимки)

Азис шокира с новата си визия, която е като на терорист. Кралят на фолка е пуснал дълга брада и косми по тялото, а видът му шокира почитателите на костинбродския славей.

"Изглежда сякаш не се е къпал от месеци и е някой издирван терорист, който се укрива", "Поглеждал ли се е в огледалото?", "Защо изглежда така", са само част от коментарите под снимките на изпълнителя на "Хабиби".

Всички коментари за тази визия на Азис са ужасни и обидни. Феновете не пестят критиката и лошото си мнение за кадрите. Те недоумяват защо Азис се е показал в този вид. Може би заради мъжествения вид, който напоследък певецът се мъчи да поддържа, той съвсем е заприличал на арабин и приликата му с терорист се е засилила.

Припомняме, че преди време снимка на Азис цъфна внезапно до ликовете на най-опасните и издирвани терористи в света. В колажа бяха сложени фотоси на изтъкнати уроди и жестоки убийци – членове на „Ислямска държава“, а редом до тях бе сложен фотос и на краля на фолка. Оказа се, че нашенецът не е член на „Ислямска държава“, а човекът, правил колажа е допуснал грешка и е добавил фолкаджията.