Баба Елизабет Хърли ли отне девствеността на Принц Хари?

Синеоката наборка на Мая Манолова ще се появи в сензационната автобиография на скандалния херцог

Шоу
16:41 - 21 Декември 2022
9403
Баба Елизабет Хърли ли отне девствеността на Принц Хари?

Британската суперзвезда Елизабет Хърли открехна завесата около слуховете, нажежили мейдийното пространство на Острова през последните дни. Става дума за плъзналата мълва, че тя е "красивата по-възрастна жена, живееща в провинцията", отнела девствеността на самия принц Хари.

Драмата се разрасна покрай предстоящите мемоари на принца "Spare" ("Резервния"), които се очаква да бъдат публикувани на 10 януари 2023 г. Според вътрешни източници от издателството херцогът на Съсекс е разкрил в биографията си кога и от кого е загубил девствеността си. Версията е, че по онова време Хари е бил тийнейджър и че въпросната дама е била много по-възрастна от него.

Хари изловен от папараци по време на голо парти в бурната си младост

Твърди се, че това е била самата Елизабет Хърли. В интервю преди броени часове 57-годишната британска актриса беше попитана дали наистина тя е жената, за която Хари говорел. "Не, не бях аз. Не съм виновна. Ха-ха. Абсолютно не", отговорила тя през смях. Според информацията тайнствената съблазнителка имала къща в Глостършър, близо до имоти на кралското семейство, където къща има и самата Хърли, така че отрицанието на красавицата може да не се рпиема за чиста монета.

Източник, близък до кралското семейство, отбелязва пред "Мейл он Сънди", че автобиографията на принц Хари от 416 страници никак няма да се понрави на роднините му. "Кажете го така - тази книга няма да им осигури спокойна семейна Коледа", добавя той. 

В крайна сметка Чарлз III може да отнеме титлите на Хари и Меган, но това би била доста драстична постъпка". Предполага се, че заглавието на мемоарната книга се отнася до Хари, който е "резервният" след "наследника" принц Уилям, но според запознати думата, преведена на други езици, звучала зловещо. В Испания например автобиографията е озаглавена "In The Shadow" ("В сянката"), в Швеция - "The Other" ("Другият"), а в Дания - "The Reservist" ("Запасен войник").

Наборката на Мая Манолова хич не е за изпускане