Баба Криси пече дупе в Гърция , не й пука от лошото време там (СНИМКИ И ВИДЕО)

Естрадната певица се наслаждава на почивка в южната ни съседка

Балкани
22:30 - 05 Септември 2023
26009
Баба Криси пече дупе в Гърция, не й пука от лошото време там (СНИМКИ И ВИДЕО)

В някои части на Гърция, подобно на Южна България, времето не е благосклонно към туристите, решили да се насладят на почивка. Както обикновено, там е пълно с българи, а сред тях е и една от емблематичните ни естрадни певици - Кристина Димитрова, която неотдавна стана баба.

63-годишната софиянка, изпяла някои от емблематичните песни у нас, все още поддържа форма, независимо от напредващата си възраст. Димитрова се наслаждава на почивката си в Гърция, като постоянно публикува снимки и хубави думи в профила си във Фейсбук. Още от понеделник, пожелавайки на всички успешна и безоблачна седмица.

Кристина Димитрова публикува няколко свои снимки - на шезлонг на плажа, пред местна църква, но все още пазеща в тайна местонахождението си. Повечето фотоси на певицата са с морето, слънцето и лежерността, граничеща с безвремие, на което тя се наслаждава.

В същото време, в някои части на Гърция, положението съвсем не е розово, все едно сте в Царево. Наводненията там взеха жертва. Един мъж е починал, а друг се издирва. Болница в град Волос е под вода, а на Спорадските острови хората са прекарали нощта без ток, към момента все още има прекъсвания.

Починалият 70-годишен животновъд отишъл да нахрани стадото си, когато е бил премазан от срутена стена. Междувременно противопожарните служби съобщиха, че се издирва 42-годишен мъж, който е бил повлечен от река.

Тази сутрин гръцките власти изпратиха съобщение до гражданите в районите на Солун, Волос, Лариса, Евия (Евбея) и Катерини с призив да ограничат придвижването си поради опасните метеорологичните явления.

Средиземноморският циклон "Даниел" удари почти цялата страна и особено префектура Магнисия в Централна Гърция.

Отделенията, в които се провежда химиотерапия във Волос, са наводнени. Водата е заляла тротоарите в града, реките в близката планина Пилио са препълнени. В префектура Илия в Северозападен Пелопонес посевите бяха засегнати от градушка. Силна буря връхлетя и Корфу, което доведе до прекъсване на електрозахранването на летището на острова.