Баба Яга спечели втория сезон на „Маскираният певец“

Булката зае второто, а Хищницата третото място в шоуто

Новини
22:39 - 05 Декември 2020
13234
Баба Яга спечели втория сезон на „Маскираният певец“

Баба Яга се оказа фаворитът на зрителите на „Маскираният певец“. Зад маската се оказа, че се крие Борислав Захариев, известен като Боби Турбото. Той успя да скрие самоличността си под обаятелната маска цели 13 епизода - не само от верните фенове на предаването, но и от звездния детективски панел, които внимателно следяха всяка улика и изпълнение на участниците.

Зловещата фея с голям нос Баба Яга също се впусна с много желание и ентусиазъм в тройния дуел като избра за свое първо изпълнение песента на американската хеви метъл банда Twisted Sister – „We're Not Gonna Take It“.

„Доказах, че Баба Яга не е страшна и зловеща. С моя помощ Баба Яга се превърна в една доста весела симпатяга, която обича хората и сцената.“, намигна образът в началото на днешния епизод.

Сребърният медал отиде при Булката, за която отдавна фенове и панелисти залагаха, че е певицата Невена Цонева. И познаха.

„Щастлива съм, че ме разпознахте, защото малко са разпознаваемите изпълнители. Ценя трудът на целия екип зад сцена. Изключителна организация", категорична бе финалистката Невена Цонева.

„Признавам, че много се забавлявах. В началото не знаех как да крия от близките си, нито как да коментирам шоуто с приятелите си. Но се научих. Сега излизам да пея на финала и съм благодарна на всички, които заобичаха Булката, както го направих и самата аз. Не бих заменила „Маскираният певец“ с нищо друго! Булката ще пее за победа!“, категорична бе тя. 

На трето място в шоуто се класира Хищницата, която изпълни парче на кралицата на соул музиката Арета Франклин – „Think“.

„Това музикално и тайно пътешествие е нещо, което никога няма да забравя. Най-трудно ми беше да се скрия, защото съм много открит и откровен човек. Обикнах образа си, въпреки че нямам нищо общо с него. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха в този приказен път“, сподели Хищницата.

„Този образ беше много отговорен. Трябваше да поддържам фигурата си, но и да съм достатъчно подвижна. Искам да благодаря на целия екип за поканата и на всички, които са гласували за мен!“, сподели Християна Лоизу.