Бабата на отровените деца от Кардам: Очаквах нещо подобно!

Топ
10:17 - 16 Декември 2019
24519
Бабата на отровените деца от Кардам: Очаквах нещо подобно!

Очаквах, че ще направи нещо подобно. От сутрин телефонът й звънеше и говореше с различни мъже. Това каза бабата на отровените деца в Кардам и майка на Росица Маринова, която е изчезнала от дни с детските на децата си. Тя не е взела даренията, които се събират за децата, защото нямала достъп до тях, съобщава Нова тв.

На майка си Росица казала, че отива във Варна, за да извади някакъв документ и след това спряла да си вдига телефона. Децата се опитвали да се свържат с нея, но апаратът бил изключен. Мъжът на Росица и баща на децата в момента бил в затвора. Двамата обаче не били разведени.

Тя е един неадекватен човек, смята пък баща й. Бабата и дядото на петте деца искат да се грижат за тях. В момента те и малчуганите обитавали къща, съседна на тяхната.

За мизерията, в която живеят 6-те деца на Росица, се разбра след смъртта на 9-годишния Стефан. Аутопсията показа, че момченцето починало заради отровата за гризачи, която била задидана в стената. В болница бяха настанени и две от сестричките му.