Бабата на убитата Криси : Ще съдим лекарите , те изпуснаха детето!

Докторите обърнали повече внимание на килъра Мартин, отколкото на жертвата му

Новини
17:54 - 17 Август 2019
17771
Бабата на убитата Криси: Ще съдим лекарите, те изпуснаха детето!

Майката и бабата на убитото 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря ще съдят лекарите, защото не оказали помощ на детето им минути след трагедията. Часове след като беше заловен предполагаемият убиец Мартин Трифонов, те бяха в шок. Сега семейството призовава за справедливост.

Почернените хорица искат да съдят болницата, тъй като след като детето било качено в линейката, не му е била оказана никаква помощ. Те разказаха, че лекарят се е качил на предната седалка до шофьора и е оставил бабата при безпомощното дете. Момиченцето дори не е било почистено от секретите, които са се образували вследствие на уплаха му.

До последно то казвало "Бабо, бабо". Издъхнало в болницата. „Искам на цяла България да кажа, че моето дете го убиха по жесток начин. Съберете се, българи, искам този да получи справедливост. Кой ще върне мъката ми?“, изригна пред камерата на "България Он Еър" бабата на Криси.

„Само него лекуват в болницата, какви са тия доктори? В линейката не се качи лекар при детето ми да даде първа помощ. То дишаше, то говореше. Лекарят се качи при шофьора, мен ме остави като парцал“, разказа тя през сълзи. „Никой няма да ми я върне. Вижте този изверг какво направи. Българи, моля, ви, искам справедливост“, не спираше да нарежда бабата на детето.