Бабикян изригна: ДБ се тресе от вътрешнопартийни интриги

Политика
18:43 - 10 Септември 2020
7454
Бабикян изригна: ДБ се тресе от вътрешнопартийни интриги

Не сме обсъждали никакви политики и съвместни действия. На масата обсъждахме не бъдеща коалиция, а отправихме само призив срещу Бойко Методиев Борисов. Нас вътрешнопартийните интриги вдясно не ни интересуват. Така един от флагманите на протеста Арман Бабикян йезуитски коментира разграничаването на Демократична България и БОЕЦ от бунта на т.нар. Отровно трио, част от което е той. 

"Проблемът на Борисов е, че не площада се събраха всякакви хора. Демокрацията не е патент на една партия. Събрали сме се не да се харесваме, а да свалим една кандидатура", категоричен бе пиарът в предаването на Калин Манолов "Видимо и невидимо". 

На въпроса защо не се усеща революционен дух на протеста, Бабикян отговори, че това е теза - опит да се неглижира бунтът. "Удивителното е, че преди 30 години един друг диктатор обясняваше как той ни е построил жилищата и ни е дал работата. Сега е същото. Повторението в манталитета на управлението и думите, които се използват, е удивително", коментира той.

И косвено защити Васил Божков: "Да бъдат ударени бизнеси, само защото не са близки до властта - България не беше така преди 15 или 20 години".